Ronaldo’nun başı dertte!

Ronaldo’nun başı dertte!
A+
A-

Real Madrid ve Manchester United’ın eski yıldızı Cristiano Ronaldo için, sürpriz bir şekilde transfer olduğu Al Nassr’da işler yolunda gitmiyor. 

Portekizli forvet, takımının Al Hilal’e 2-0 yenildiği maçın ardından rakip takım taraftarlarına uygunsuz bir hareket yaptı ve tepkileri üzerine çekti.

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı...  - 3. Foto

Müsabakanın son düdüğünün ardından sahayı terk ederken kendisine yönelik “Messi” tezahüratları yapan Al Hilal taraftarlarına cinsel organını tutarak tepki gösteren Ronaldo, Suudi Arabistan’da olay yarattı.

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı...  - 4. Foto

Yıldız futbolcunun hareketi ülkede hoş karşılanmazken, kendisi hakkında sert yorumlar yapıldı ve Suudi Arabistan’dan sınır dışı edilmesi istendi.

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı...  - 5. Foto

Suudi avukat Nouf bin Ahmed, Ronaldo hakkında savcılığıa suç duyurusunda bulundu.

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı...  - 6. Foto

Ahmed, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ronaldo’nun davranışı bir suçtur ve alenen ahlaksızlıktır. Tutuklanması ve sınır dışı edilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe vererek suç duyurusunda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı...  - 7. Foto

Relevo’nun haberine göre; Al Nassr yetkilileri ise konuyla ilgili olarak Ronaldo’nun maç sırasında kasığına darbe aldığını ve hareketi bu nedenle yaptığını iddia ediyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.