Masa yine karıştı! Yeni kavga…

Masa yine karıştı! Yeni kavga…
A+
A-

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu’nun Ergenekon ve Balyoz davaları ile ilgili açıklamaları 6’lı masadaki ortaklarından İYİ Parti’de tepkiyle karşılandı.

Deva Partili Yeneroğlu, katıldığı programda “Ergenekon ve Balyoz’un darbe girişimi olmadığını benim kabul etmem mümkün değil. O dönemli siyasete müdahale eden generalleri unuttuk mu? AK Parti’nin kapatılma davasında AYM’ye müdahale eden arkadaşları unuttuk mu?” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez “Ergenekon ve Balyoz davaları FETÖ ile AK Parti’nin kol kola olduğu dönemde emperyal güçlerle birlikte kurguladıkları kumpaslardır. Dönemin Adalet Bakanı başta olmak üzere, bu zulmün sorumluları hesap verecektir.” sözleriyle CHP listelerinden aday gösterilen Deva Partili Sadullah Ergin’i hedef aldı.

Yeneroğlu “Hukuka ideolojik gözlüklerle bakınca haklıyla haksızı ayırmak mümkün olmaz. Hukuk hiçbir siyasi partinin olmadığı gibi sizin de siyasi aparatınız değil, olmayacak da. Belli ki Twitter’da dolaşıma sokulan bir kesit üzerine değerlendiriyorsunuz. Tamamını izlemenizi öneririm.” diye cevap verdi.

KARAMOLLAOĞLU DEVA PARTİSİ’Nİ AĞIR SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6’lı masa içinde 3’lü ittifak girişiminin başarısız olmasının sorumlusu olarak Deva Partisini gösterdi ve Deva Partisini ağır sözlerle eleştirdi.

Karamolloğlu, ittifak içinde ittifak girişimiyle ilgili “Anlaşmayı sağlayamadık, ben çok gayret ettim. Devacılar ‘bizim liderliğimizde olsun’ dedi. Böyle bir mantık olabilir mi? Doğru dürüst AK Parti’den oy bile alamamış bir parti. Bana bunu söyletmesinler.” dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin “Temel abi sizin yaşınıza, kadronuzdaki çok değerli arkadaşlarımızın da hukukuna binaen size doğruları söylemiyorsunuz demeyeceğim. Lakin kendi yaptırdığınız anketi incelemenizi, AK Parti’den kopan oyların birinci tercihinin açık ara Deva Partisi olduğunu görmenizi tavsiye ederim.” İfadeleriyle Karamollaoğlu’da tepki gösterdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.