Elon Musk’tan çarpıcı itiraf

Elon Musk’tan çarpıcı itiraf
A+
A-

44 milyar dolara satın aldığı sosyal medya platformu Twitter’da köklü değişikliklere giden Elon Musk, geçtiğimiz günlerde abonelik sistemini aktif ederek ücretsiz mavi tikleri kaldırmıştı. Musk’ın Stephen King ve LeBron James gibi ünlü isimlerin üyelik ücretini cebinden ödediği ortaya çıktı.

Beyonce, Ronaldo ve Kim Kardashian gibi paralı Twitter Blue aboneliği olmayan ünlü yüzlerce ismin mavi tiki kaldırılırken, dev platformun patronu Elon Musk, bazı önde gelen hesapların mavi tikleri için para ödediğini itiraf etti.

Musk, yazar Stephen King, aktör William Shatner ve basketbol yıldızı LeBron James’in, sitenin abonelik hizmeti Twitter Blue’yu kullanmamalarına rağmen hesaplarından mavi tiklerin gitmediği ortaya çıkmasının ardından bu iddiayı doğruladı.

Twitter’da ücretsiz mavi tikler kaldırıldı Twitter’da ücretsiz mavi tikler kaldırıldı

‘SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ŞART’
Aylık 8 dolar karşılığında hizmet veren Twitter Blue kapsamında, abonelerin yanıtları, kullanıcıların ‘Sana özel’ akışında daha fazla önem kazanırken, paylaşımların görünürlüğü de artıyor. Ancak Twitter, Twitter Blue abonesi olsun veya olmasın, insanların ‘Sana özel’ akışlarında takip ettikleri hesapları göstermeye devam edecek.

Musk, otomatik bot hesaplarını ortadan kaldırmak ve Twitter’ın gelirinin çoğunu oluşturan reklamlara alternatif bir gelir kaynağı oluşturmak için ücretli doğrulamaya geçişin gerekli olduğunu söylemişti.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.