Kılıçdaroğlu TikTok’tan gençlere seslendi

Kılıçdaroğlu TikTok’tan gençlere seslendi
A+
A-

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu TikTok üzerinden gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu “14 Mayıs akşamında ne yapacağınızı şimdiden iyi düşünün” diyerek seslendiği gençlere “Size söz veriyorum güzel ülkemize yine baharlar gelecek ve 14 Mayıs akşamında bu başarımızı hep beraber kutlayacağız. Hadi bakalım! Aldım verdim, kabul ettim. Oldu” ifadelerini kaydetti.
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok hesabı üzerinden gençlere seslenmeye devam ediyor. Son olarak hazırladığı ‘Erdoğan sayesinde’ stickerları nedeniyle gözaltına alınan grafiker Mahir Akkoyun’un çalışmalarıyla gıda fiyatlarına dikkat çeken Kılıçdaroğlu bu kez ‘seçim gecesi’ temalı video çekti.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Erdoğan sayesinde’ etiketli yeni TikTok videosu: Vatandaşın mutfağını çorak bıraktılar Kılıçdaroğlu’ndan ‘Erdoğan sayesinde’ etiketli yeni TikTok videosu: Vatandaşın mutfağını çorak bıraktılar

Kılıçdaroğlu son günlerde gençler arasında popüler olan “Aldım verdim, kabul ettim, oldu” söylemini videosuna iliştirerek şu ifadeleri kaydetti:

’14 MAYIS AKŞAMINDA BAŞARIMIZI KUTLAYACAĞIZ’
14 Mayıs akşamında ne yapacağınızı şimdiden iyi düşünün. Artık kamyonet kasasında gezerek kutlama mı yaparsınız yoksa hoparlörden son ses şarkılar açıp dans mı edersiniz orası size kalmış. Size söz veriyorum güzel ülkemize yine baharlar gelecek ve 14 Mayıs akşamında bu başarımızı hep beraber kutlayacağız. Hadi bakalım! Aldım verdim, kabul ettim. Oldu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.