Vitor Pereira Süper Lig’e geri dönüyor

Vitor Pereira Süper Lig’e geri dönüyor
A+
A-

Son olarak Brezilya ekibi Flamengo’da görev alan ve 10 Nisan’da Brezilya ekibinden ayrılan Fenerbahçe’nin eski hocası 54 yaşındaki Portekizli teknik adam Vitor Pereira Süper Lig’e geri dönme hazırlığı içerisinde. Tecrübeli teknik adamın Süper Lig’e dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

2014-2015 ve 2021-2022 sezonlarında Fenerbahçe’de görev yaparak özellikle büyük maçlarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan Portekizli teknik Vitor Pereira Süper Lig’e geri dönüyor.

Emre Belözoğlu ile yaşanan ayrılık sonrasında geçen sezon 2 Temmuz’da Fenerbahçe’nin başına geçen ancak 20 Aralık’ta sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran ve son olarak Brezilya ekibi Flamengo’dan ayrılan Portekizli teknik adam Vitor Pereira Süper Lig’e geri dönmek için geri sayıma geçti.

SÜPER LİG’E DÖNÜYOR
Galatasaray karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet sonrası tecrübeli çalıştırıcı Ersun Yanal ile yollarını ayıran Corendon Alanyaspor’da yeni hoca arayışları sürüyor. Mynet’te yer alan habere göre; Akdeniz ekibi geçen sezon Fenerbahçe’de görev alan ve Aralık ayında görevden alınan Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile masaya oturdu.

Pereira’nın Alanya’yı bilmesi, şehri sevmesi ve özellikle rahat bir çalışma ortamı sağlanması açısından teklife olumlu baktığını Alanyaspor yönetimine ilettiği öne sürüldü. 54 yaşındaki teknik adamın kısa süre içerisinde Akdeniz ekibi ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.