Galatasaray-Karagümrük maçında kazanan yok

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında lider Galatasaray ile Fatih Karagümrük 3-3 berabere kaldı. İlk golü attığı karşılaşmada 3-1 geriye düşen Aslan, zorlu müsabakadan 1 puanla ayrıldı.

Galatasaray-Karagümrük maçında kazanan yok
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Galatasaray 3-1 geriye düştüğü mücadeleden 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 31. hafta maçında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

Nef Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetti. VAR hakemi olarak ise Hakan Ceylan görev yaptı.

İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Abdulkerim, Adekugbe; Torreira, Oliveira; Rashica, Mertens, Kerem; Zaniolo.

Yedeklerimiz: Okan, Dubois, Midtsjø, Yunus, Berkan, Kaan, Yusuf, Mata, Kazımcan, Icardi.

Fatih Karagümrük: Batuhan; Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent; Bertolacci, Lawrence; Lobjanidze, Ozdoev, Borini; Mbaye Diagne.

Süper Lig’deki son 3 maçını kazanan Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük karşısından da üç puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Karagümrük, geçen hafta HangiKredi Ümraniyespor’u 4-2 yenerek puanını 40’a yükseltti ve 8. sıraya yükseldi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.