Murat Gezici’den skandal tehdit!

Murat Gezici’den skandal tehdit!
A+
A-

CHP’ye yakınlığı ile bilinen kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici canlı yayında gazeteci Zafer Şahin’e skandal bir tehditte bulundu. Gezici’nin sözlerine sert tepki gösteren Şahin ise “Sen kimsin ya?” dedi. 

CNN Türk ekranlarında Fulya Kalfa‘nın sunumuyla yayınlanan CNN Türk Masası programında hararetli anlar yaşandı. CHP’ye yakınlığı ile bilinen kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici canlı yayında gazeteci Zafer Şahin‘i seçimlerden sonrasını işaret ederek tehdit edince tansiyon yükseldi. 

Katıldığı hemen hemen tüm programlarda ‘hak, hukuk, adalet ve özgürlük’ten dem vuran, Türkiye’de düşünce özgürlüğü olmadığını iddia eden CHP yandaşı Gezici, canlı yayında gazeteci Zafer Şahin‘e “14 Mayıs sonrası ne yapacaksınız?” diyerek skandal bir tehditte bulundu. Gezici‘nin tehditine çok sinirlenen Şahin ise bu sözler sonrası adeta çilden çıktı. 

“NE YAPACAKSINIZ 14 MAYIS’TAN SONRA?”

Gezici’nin tehditine cevap veren Şahin “Bak sana bir şey söyleyeyim mi? Beni sinirlendirdin aferin sana. 14 Mayıs’tan sonra da sen ve senin gibilerle mücadeleye sonuna kadar mücadele edeceğim, sonuç ne olursa olsun. Sen kimsin ya? Bana FETÖ ağzıyla tehditte bulunma, delikanlı gibi gel tehditte bulun. Ne yapacaksınız 14 Mayıs’tan sonra ya ne yapacaksınız. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.” dedi.

Zafer Şahin bir daha Gezici’yle programa çıkmayacağını da belirterek “Sen programa çıkılacak adam değilsin” sözlerini sarf etti.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.