Mustafa Sandal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntıladı

Mustafa Sandal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntıladı
A+
A-

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu’na Adıyaman’da yapılan saldırıya tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun “Bu Fatiha okumayı bilmiyor” diyerek mezarlık ziyaretini provoke eden vatandaş için yaptığı açıklamayı alıntılayıp “Bu yaşımda Sayın Kılıçdaroğlu sayesinde bayramlık dersi de görmek nasip oldu” dedi.

Millet İttifakı’nın 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Adıyaman’da depremzede mezarlığında dua ettiği sırada bir vatandaş tarafından hedef alındı.

Provokasyonun ardından Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman programının devamı iptal edilirken bu kez CHPnin seçim araçlarından birine tekme, yumruk ve küfürlü saldırı düzenlendi.

Kılıçdaroğlu itidal çağrısı yaparak bu tür provokasyonlar beklediğini söylemiş ve herkesten sakin olmalarını istedi.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayan Mustafa Sandal, “Bu yaşımda Sayın Kılıçdaroğlu sayesinde ‘Bayramlık Ders’i de görmek nasip oldu. Bir devlet adamına yakışan üslup olmuş.” ifadelerini kullandı.

Sandal olayla ilgili ise “Siyaseti falan bir kenara bırakın. Hiçbir Müslüman, bir başkasının inancına karışmaz. Hele hele ‘Fatiha bilmiyor ki’ diye itham etmez. Bayram günü olacak iş mi? Yüce halkımız, bu saçma sapan mezhep/din kışkırtmalarına prim vermez, vermeyecektir de! Bu zihniyet değişsin artık…” açıklamasını yaptı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.