Galatasaray’da Gomis depremi! 

Galatasaray’da Gomis depremi! 
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında evinde ağırladığı VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalan lider Galatasaray’da ‘Gomis krizi’ giderek büyüyor. Fransız golcü, Başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk’un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Sarı-kırmızılı ekibin bazı futbolcuların Gomis’in açıklamasını beğenmesi dikkati çekti.

Süper Lig’in 31. haftasında evinde ağırladığı Karagümrük ile 3-3 berabere kalan Galasaray’da hareketli saatler yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan sarı-kırmızılı ekipte Başkan Dursun Özbek ve genç teknik adam Okan Buruk, Karagümrük maçının ardından Gomis’i hedef aldı. Fransız golcü ise kendisine yönelik açıklamalara sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.

OKAN BURUK VE DURSUN ÖZBEK GOMİS’İ HEDEF ALDI
Gomis’in geçen hafta oynanan Alanyaspor karşılaşmasında genç yetenek Barış Alper Yılmaz’ın oyuna dahil edilmesine tepki gösterdiğini belirten Okan Buruk, Gomis’in sezonun kalanında forma giymek istemediğini açıklayarak “Santrfor opsiyonlarımızdan biri Gomis’ti. Antrenman öncesi bana geldi ve artık oynamak istemediğini söyledi. Bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ona ihtiyaç olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti ama bunun gurur meselesi olduğunu iletti. Çaba sarf ettik ama Gomis son kararının bu olduğunu ve değiştirmeyeceğini söyledi” dedi.

‘BU DAVRANIŞI KABUL ETMİYORUM’
Başkan Özbek ise Fransız golcünün tavrını yanlış bulduğunu vurgulayarak “Bafetimbi Gomis’i Türkiye’ye ben getirdim. Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değildi. Galatasaray’ın bir profesyoneli, Galatasaray’a hizmet etmelidir. Kendisiyle konuştum. Sahadaki patron Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes saygı duyacak. Yönetim Kurulu’nda bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum.” açıklamasında bulundu.

GOMİS OKAN BURUK’U YALANLADI
Gece geç saatlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Gomis ise Buruk ve Özbek’in açıklamalarına yanıt vererek “Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam, çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği birçok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz” ifadelerini kullandı.

‘TAKIM İÇERİSİNDE GRUPLAŞMA VAR’
Nicolo Zaniolo, Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün Gomis’in söz konusu açıklamasını beğenmesi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Söz konusu futbolcuların Gomis’in paylaşımını beğenmesi ‘takım içerisinde gruplaşma var’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.