Kılıçdaroğlu: Bu memleketi soğana muhtaç hale getirdiler

Kılıçdaroğlu: Bu memleketi soğana muhtaç hale getirdiler
A+
A-

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Burdur’da düzenlenen mitingde yurttaşlarla bir araya geldi.

“O ZAMAN NE SÖYLÜYORSAK BUGÜN DE ONU SÖYLÜYORUZ”
Kürsüye ilk olarak Mansur Yavaş çıktı.

Yavaş konuşmasında “Bebek katili serbest bırakacaklar’ diyor. Kimden ne haber aldınız? İmralı’dan mektup getiren kim? Biz hiç kimse müslümanlık, vatanperverlik taslamasın. Çözüm sürecinde ağzını açanlara PKK bizim düşmanımız değil gibi sözleri var. Biz onlar gibi mevsimlik vatansever değiliz. O zaman ne söylüyorsak, bugün de onu söylüyoruz.

15 Mayıs’ta Kızılay’da toplanacağız, Kızılay’dan konfetilerle yürüyecek onu makamına oturtacağız” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU KÜRSÜDE
Yavaş’ın ardından Kılıçdaroğlu kürsüye gelerek yurttaşlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Bu memleketi soğana muhtaç hale getirdiler. Allah şahittir hepsini çözeceğim. Siz rahata ermedikçe ben asla rahat etmeyeceğim. Bunun mücadelesini sizi için vereceğim. Beşli çeteye gelince para gani. Beşli çeteye vermeyeceğim, halka vereceğim. Alın teri değerlidir.

Geliri asgari ücretin altında olan ailedeki kadının hesabına en az asgari ücret kadar ücret yazılacak. Gidecek bankaya işçi gibi, memur gibi parasını çekecek.

TOKİ orta gelirli ailelere ucuz konutlar yapılsın diye kuruldu. TOKİ bunu yapsaydı kira sorunu yaşanmazdı. Kızılay da çadır satmayacak. Milyonlar çocuğumuz iş ararken; sarat ve avanesi 5-6 yerden maaş alıyorlar. Onların tamamını keseceğim, tamamını.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.