Galatasaray’ın görüştüğü ismi canlı yayında açıkladı!

Galatasaray’ın görüştüğü ismi canlı yayında açıkladı!
A+
A-

Patrick Van Aanholt’un PSV’ye gönderilmesinin ardından sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor’da forma giyen Sam Adekugbe’yi sezon sonuna kadar kiralamıştı.

Özellikle son maçlarda performansı yeterli görülmeyen Sam Adekugbe’nin satın alma opsiyonu sarı-kırmızılı ekip tarafından kullanılmayacak. Sol bek bölgesine daha kaliteli bir isim transfer etmek isteyen Cimbom aradığı ismi Almanya’da buldu.

Sezon sonunda Mainz ile sözleşmesi bitecek olan Aarón Martín’in temsilcisi Mesrun İzzet, canlı yayında Martin’in kulübüyle yeni sözleşme imzalamayacağını ve Galatasaray’ın oyuncuyla ilgisi olduğunu açıkladı.

Mesrun İzzet, ”Aarón Martín’in arzusu, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takımda oynamak. Ocak ayında Galatasaray’la bir görüşmemiz olmuştu” dedi.

Galatasaray'ın görüştüğü ismi canlı yayında açıkladı! Sol beke Almanya'dan takviye

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden İzzet, ”Son dönemde doğrudan bir görüşmemiz olmadı, ama oyuncuyla ilgili Galatasaray’ın olumlu bir fikri olduğunu biliyorum. Aaron da Galatasaray’da oynamaya sıcak bakıyor. Türkiye’den ilgilenen başka takımlar da var” ifadelerini kullandı.

AARON MARTİN KİMDİR?

22 Nisan 1997 tarihinde İspanya’da doğan Aarón Martín futbol kariyeri boyunca; Espanyol, Mainz ve Celta Vigo formaları giydi. Sol bekte görev yapabilmesinin yanı sıra zaman zaman orta sahanın solunda da görev alan Martín 2021 yılından bu yana Mainz forması giymektedir.

Mainz formasıyla bu sezon 26 resmi maça çıkan Martín, 4 gol ve 3 asist üretti. 2018 yılında piyasa değeri 20 milyon Euro’ya kadar çıkan Martin’in güncel değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.