Akşener kadınlara seslendi

Akşener kadınlara seslendi
A+
A-

Türkiye’nin kilitlendiği 14 Mayıs seçimlerine 14 gün kaldı. Siyasi parti ve liderlerinin seçim çalışmaları da yoğun bir şekilde ilerliyor. Birçok ilde çalışma yürüten İYİ Parti lideri Meral Akşener, Isparta’da Mimar Sinan Camisi önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Televizyon programına konuk olarak katılan siyaset bilimci Onur Erim, Akşener’in “Bu ele terörist eli değmedi” açıklamasına yönelik “Eli değmemesi çok mühim değil başka bir şekilde değmiştir” sözleri büyük tepki toplamıştı. Bugün Isparta’da gerçekleştirdiği programda konuya değinen Akşener, kadınlara çağrıda bulunarak “Bu saygısız erkeklerle, iftiracı adamlarla mücadele etmek için bana güç verin” dedi.

Akşener’e yönelik çirkin ithamda bulunan Erim’den savunma: Sözlerim çarpıtıldı algı oluşturuldu Akşener’e yönelik çirkin ithamda bulunan Erim’den savunma: Sözlerim çarpıtıldı algı oluşturuldu

Akşener’in konuşmalarından satır başları şöyle:

‘BU SEÇİM BAYRAMDIR’
“Şehrimize dair neler yapacağımızı anlatmadan önce bir konuyu değinmek istiyorum.

Bu seçim bir bayramdır. Seçmenin siyasileri tartacağı bir bayram. Seçimler seçmen iradesinin şekillendiği bir bayramdır. Bizi yönetenlere bakarsak cenge gidiyoruz. Biz cevabı sandıkta verelim.

14 Mayıs akşamı seçimi kazanırsak işgalciymişiz. Bu ülkenin has evlatları nereden işgalci oluyormuşuz. Kendinize gelin!

İktidara gelirsek erkeklerle hayvanların evliliği yasal olacakmış. Psikiyatristleri bunları muayeneye davet ediyorum.

Yalancının dibisiniz. Bize kalkıp dindarlık taslıyorsunuz.

Bir yüzükle başlattığınız siyasi hayatınız gemiciklerle sürüyor. Amerika’da gökdelenler yaptıysan haramdır kardeşim haram! Biz bunlara bakmayacağız! 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla İYİ Parti birinci parti, Kılıçdaroğlu da 13. cumhurbaşkanımız olacak inşallah.

‘SİNAN ATEŞ’İ KATLEDENLERİ BULACAĞIZ’
Sinan Ateş’i katledenleri 15 Mayıs sabahı bulacağız! Bütün bunlarla şuculuk buculuk üzerinden Sinan Ateş’in katlini unutturmak istiyorlar. Dertlerinizi unutturmak istiyorlar. Enteresan bir durum. Bana Diyarbakır’ın orta yerinde aynı adamlar faili meçhul diyorlar, Isparta’ya gelince PKK’lı diyorlar. Ya faili meçhulcusündür ya PKK’lısındır. Ben ikisi de değilim!

Recep Bey’in sağ elinde Hizbullah var. Bir terör örgütü. Gaffar Okan’ın katillerinin olduğu terör örgütü. Sol elinde PKK var. Kandil var, Apo var. Apo ile akraba olmuş bunlar.

‘BANA GÜÇ VERİN’
Bu ülkenin kadınları; bu dönemde yaşadıkları acıların hiçbirini bir başka dönemde yaşamadılar. Sürtük olduk, sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik edilmemesi gereken varlıklar olarak tanımlandık, tacize, tecavüze uğradık, öldürüldük, yine suçlu biz olduk!

Ben Recep Bey’in devrinde bir kadının uğrayabileceği en ağır iftiralara, hakaretlere uğradım. Recep Bey’in iktidarında kocamı aldatmış kadın imasıyla karşılaştım. Ölümle eşdeğerdi benim için. Erdoğan’ın yüzüne de bunu söyledim! Mahkemeye gittim. Beraat ettiler. Sonra biri çıktı kınalı yapıncak dedi, fosforlu Meral dedi. Torunu gayrimeşru dedi. En son biri çıktı dedi ki… Terbiyem müsaade etmiyor. Eğer bunlara dayanıyorsam, hala size hitap ediyorsam; Allah şahit sizin için. Ben bugün evime dönsem Recep Bey’in karşısında Türkiye’nin en şerefli kadını olurum ama siz acı çekersiniz. Ben sizin için mücadele etmeye devam edeceğim!

Ama biz kadınlar Emine Bulutlar, Özge Canlar için bu mücadeleyi beraber vermeliyiz. Bana güç verin. Bu saygısız erkeklerle, iftiracı adamlarla mücadele etmek için bana güç verin. Kadınların oylarını istiyorum! Gençlerin oylarını istiyorum. Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e istiyorum! “

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.