Salih Uçan için bomba haber!

Salih Uçan için bomba haber!
A+
A-

Salih Uçan için Beşiktaş’a 6 milyon euro! İtalyanlar, Beşiktaşlı Salih Uçan’ı listeye aldı ve kritik transfer planlarına başladı.

Beşiktaş’ın orta sahasında önemli işlere imza atan Salih Uçan, önümüzdeki yaz İtalya’ya geri dönebilir! Çizme basını, Serie A ekibi Torino’nun, Salih için ciddi bir teklif yapmaya hazırlandığını belirtti.

Daha önce Roma forması ile de İtalya’da ter döken Salih, an itibarıyla yeniden gündemde! İtalyan Torino, Salih Uçan’ın Beşiktaş’taki performansını yakından takip ediyor ve önümüzdeki sezon planlarında deneyimli orta sahaya da şans vermek istiyor.

29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan için yaz transfer döneminde Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanan Torino, futbolcu için 6 milyon euroluk teklif sunmaya hazırlanıyor.

Şenol Güneş sisteminin önemli bir parçası olan Salih, Beşiktaş forması ile bu sezon 28 maça çıktı ve 3 gol ile 7 asistlik önemli bir katkı sağladı. Akşam’a göre;

Son olarak ise Torino, başarılı orta sahanın olgunlaşması ile birlikte gerçek potansiyeline ulaştığını ve önümüzdeki birkaç sezonda çok daha verimli futbol oynayacağını düşünüyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.