O yatırım çok kazandıracak!

O yatırım çok kazandıracak!
A+
A-

Altın ve par apiyasaları uzmanı İslam Memiş dolar kuruna dair öngörülerini paylaşmaya devam ediyor. Dolar kurunun ilerleyen günlerde 25 TL’ye yükseleceğini yatırımcılar ile paylaştı. Yıllık tahminde bulunan uzman isim yatırımcılara dolardan daha çok kazandıracak o yatırımı açıkladı. Peki dolardan daha fazla kazandıran yatırım hangisi? İşte tüm detaylar…

İSLAM MEMİŞ SON KOZUNU PAYLAŞTI

Youtube kanalı üzerinden video paylaşan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların dikkatini çekti. Başlıkta “piyasalarda neler oluyor, doğru karar ne?” sorusunu kullanarak videosunun altına not olarak yatırım tavsiyesi olmadığını vurguladı. Yeni haftayla birlikte 2023 yılına dair değerlendirmelerde bulunan uzman isim yatırımcılar ile sırrını paylaştı.

Dövizde yaşanan dalgalanmalar ile konuşmasına başlaya İslam Memiş, nisan ayı ile birlikte 20 lira seviyesinin normal hale geldiğini açıkladı. Geçtiğimiz hafta dolarda sert dalgalanmaların yaşanmasıyla birlikte 20.50 üzerine kadar çıkan dolar kuru yatırımcıları endişelendirdi. Kapalıçarşı’ya koşan yatırımcılar döviz talebinde bulundu.

Her yerinde yaşanan yoğunluk ile birlikte dolar dikkatleri çekmeyi başardı. İslam Memiş daha öncesinde “bu balon patlayacak, döviz talebinde bulunmayın, operasyon çekiyorlar” ifadesinde bulunduğunu belirterek hafta sonuna 19,99 seviyesinde girdiğini açıkladı. Yüksekten alan yatırımcıların zarar ettiğini belirtti.

shutterstock-1315667918-scaled.jpg

DOLAR KURUNDAKİ YÜKSELİŞLER SÜRPRİZ OLMAYACAK

Seçimlerden sonra haziran ayı ile birlikte doların 24 ile 25 seviyelerine kadar çıkmasının mümkün olduğunu vurguladı. Herhangi bir sürprizin olmadığını belirten altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, raporlara, piyasalardaki kanaate ve Merkez Bankası anketlerine bakıldığında her şeyin ortada olduğunu duyurdu.

Seçim ekonomisi ve deprem felaketinde gündeme gelen 104 milyar dolarlık maaliyete dikkat çeken uzman isim haziran ayı sonrasında dolar kurundaki atılımların sürpriz olmayacağını açıkladı.

1364340.webp

BU YATIRIM DOLARDAN ÇOK KAZANDIRACAK

Dolar kurunun 25 liraya yükselecek olması ile birlikte dolar yatırımı yapmaya düşünenleri uyardı. Dolar almayı düşünenlerin euro ve sterlinin lira karşısında daha fazla değer kazanacağını belirterek yatırımcıların yolunu aydınlattı. Bu çarşamba FED tarafından açıklanacak faiz kararı ile birlikte 25 baz puan artış bekleniyor.

Açıklanan FED kararı ile birlikte 3 Mayıs tarihinden itibaren gelişmelerin farklı bir hava katacağını yatırımcıların aklına kazıdı. Euro’nun TL karşısında yıl içerisinde 27 olması, devamında ise 30 liraya kadar yükselmesi, daha da ileri giderek 30 TL’yi bile aşması bekleniyor.

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.