Jorge Jesus’tan Fenerbahçelileri kızdıran açıklama!

Jorge Jesus’tan Fenerbahçelileri kızdıran açıklama!
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’un konuğu olan Fenerbahçe, rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor’un konuğu olan Fenerbahçe, rakibiyle 0-0 berabere kalarak İstanbul’a avantajlı döndü.

“FENERBAHÇE EN SON NE ZAMAN…”
Sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürülen Jorge Jesus, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Jesus’un açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Jesus şunları söyledi:

“Maçı değerlendirmeden önce VAR hakkında konuşmak istiyorum. Anlayamıyorum VAR nasıl penaltımızı görmedi. Çok net bir penaltıydı. Var nasıl göremiyor ben anlamıyorum. Birkaç hafta önce hakemlerle ilgili daha konuşmayacağım demiştim ama bugünkü pozisyondan sonra susmak çok zor. Ekrandan gördüm ben çok net penaltı. VAR penaltıyı vermedi, vermek istemedi. Ekran karşısındaki hakemler nasıl görmedi anlamıyorum. Maça gelirsek ilk 10 dakikada pozisyona girdik. Defansif anlamda kuvvetliydik. İkinci maçta elimizden geleni yapacağız ve finale çıkmak istiyoruz. Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle rövanş maçını kazanıp finale çıkmak istiyoruz. Biz bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Sivasspor da çok iyi bir takım.

Biz Galatasaray’dan önce de, sonra da oynasak şansımız olduğunu düşünüyoruz. Galatasaray’ın sahasında da bir maçımız var. Hepimiz bu ihtimale inanıyoruz. Her iki kulvarda gidiyoruz. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son bölümüne çift kupa ihtimaliyle girdi. Kazanabiliriz de, kazanamayabiliriz de ama şuan bu ihtimal var”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.