Kulüp tarihine geçecek rekor bonsevis bedeli!

Kulüp tarihine geçecek rekor bonsevis bedeli!
A+
A-

Galatasaray’ın başarılı sol beki Sacha Boey’e Avrupa’dan talip çıktı. Liverpool ve Newcastle United’ın kadrosuna katmak istediği Sacha Boey’e beklenen teklifin gelmesi durumunda Galatasaray’dan sezon sonunda ayrılacak.

Sacha Boey, Galatasaray’daki başarılı performansıyla büyük beğeni topladı ve birçok Avrupa ekibini de peşine taktı. Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılması beklenen Sacha Boey için Premier Lig devleri transferi için yarışıyor. İşte detaylar…

SACHA BOEY, AVRUPA’NIN EN İYİ GENÇLERİ ARASINDA

Bu sezon büyük bir çıkışa imza atan Sacha Boey, Avrupa’nın en yetenekli gençleri arasında sayılıyor. World Soccer dergisi, Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında forma giyen en parlak 6 oyuncuyu sayfalarına taşırken Boey de listede. 22 yaşındaki Fransız Sağ bek için “Dinamik, hırslı, hızlı” yorumları yapılırken serbest kalma bedelinin 25 milyon Euro olduğu, Liverpool ve Newcastle United’ın gündeminde bulunduğu vurgulandı.

TEKLİFE HAZIRLANIYORLAR

İngiltere medyasında yer alan habere göre, Liverpool ve Newcastle United’ın sezon sonunda Sacha Boey’in transferi için Galatasaray’ın kapısını çalacağını aktardı.

GALATASARAY TARİHE GEÇECEK RAKAM İSTİYOR

Sarı-kırmızılı yönetim Sacha Boey için kararını verdi. Avrupa ekiplerinin takibinde olan Sacha Boey için belirlenen bonservis bedeli 25 milyon euro. Beklenen teklifin gelmesi halinde başarılı sağ bek sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 27 resmi maçta görev alan Sacha Boey, 1 gol 3 asistlik bir katkı sağladı.

Star Gazetesi

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.