Ronaldo’ya Arap havası yaramadı!

Ronaldo’ya Arap havası yaramadı!
A+
A-

Bütün dünyadan takip edilen başarılı futbolcu Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr takımına transfer olması gündem olmuştu. Şimdi ise takımdan ayrılacağı konuşuluyor! Peki ayrılık sebebi nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CRİSTİANO RONALDO AL NASSR’DAN AYRILIYOR

Cristiano Ronaldo Manchester United ile yaşadığı problemler sonrasında takımdan ayrılmış ve Al Nassr takımına dahil olmuştu. Ronaldo’nun şimdilerde yeni takımından da umduğunu bulamadığı konuşuluyor. Son dönemlerde performansı düşen ünlü futbocu 2.5 senelik ve 500 milyon Euro’luk bir anlaşma imzalamıştı ancak Ronaldo’nun bu sezon sonunda takımdan ayrılarak Real Madrid’e dönmek istediği öğrenildi. 

Cristiano Ronaldo Arabistan'dan Ayrılıyor

Ronaldo ve ailesi iddialara göre Arabistan’da olan kapalı ve muhafazakar kültüre ayak uyduramadı, dil engeline takıldı ve ülkede aradığı mutluluğu bulamadı. Ronaldo 2015 senesinde kariyerini büyük bir kulüpte sonlandırmak istediğini söylemişti, bu söylemler sonrasında ünlü futbolcunun Real Madrid’e giderek bir sezon sonrasında kariyerini bırakmak istediği öğrenildi. 38 yaşında olan ünlü futbolcu Al Nassr liginde 12 maça çıktı ve 12 gol ve 2 asisti futbol kariyerine yazdırdı. 

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.