Bahçeli: Zillet ittifakı Türkiye’nin karşısında mevzilendi

Bahçeli: Zillet ittifakı Türkiye’nin karşısında mevzilendi
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yalova’da “Aziz Milletim Sıra Sende” mitinginde konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracaklarını vadediyorlar. Afrin’i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar.

Zillet ittifakının tüm partileri Türkiye’nin karşısında mevzilenmişlerdir. Zillet demek aşağılanmak ve küçülmek demektir. Türkiye zillete müstahak değildir.

Nereye gittiğini bilen bir geminin hızını kesecek bir rüzgar yoktur. Biz nereye gittiğimizi, nereye gideceğimizi, gidince ne yapacağımızı adımız gibi bilenlerdeniz. Biz Cumhur İttifakı’yız.

Zillet ittifakının Türkiye lehine tek bir sözü yoktur. Tek bildikleri aldatmadır, yalandır, iftiradır. Zillet ittifakı, Türk milletinin ekmeğini yese de gavurun kılıcını sallamaktan rahatsızlık duymuyor.

Zillet ittifakını güçlendirilmiş parlamenter sistem dolduruşuna getirip, yuvarlak masa bildirilerini hazırlayan dış güçlerdir. Cumhur İttifakı’nın mimarı da mayası da büyük Türk milletidir.

İYİ Parti’ye ve diğerlerine oy veren vatandaşlarım sahte milletseverlik pozlarına aldanmamalıdır. Muhalefetin terör sevdası zillettir, muhalefetin yabancı hayranlığı rezalettir.

Bunların hepsi zehirlidir, zillettir, ziyan içindedir. Türkiye’ye silah çekenler, pusu kuranlar, insanımıza ve topraklarımıza musallat olanlar doğduklarına bin pişman edilecektir.

Kim hangi oyunu oynarsa oynasın, ayrılmayacağız, ayrışmayacağız. Saflarımızı sıkı tutacağız, hep birlikte Kızılelma’ya doğru ilerleyeceğiz. 14 Mayıs’ta Cumhur’un muhteşem zaferine omuz vereceğiz.

Devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü kararlılıkla muhafaza edilecektir. Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu hep birlikte gerçekleştirilecektir.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.