Fırtına’da yaprak dökümü

Fırtına’da yaprak dökümü
A+
A-

Trabzonspor’da son haftalarda yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha ekleniyor. Bordo-Mavili ekipte şampiyon kadroda yer alan oyunculardan Stefano Denswil ile yolların ayrılması planlanıyor. Sezon başında Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayan ve ciddi bir zam alan Denswil, teknik direktör Nenad Bjelica’nın gözüne giremedi. Hollandalı oyuncunun antrenman ve maç performansları Bjelica’dan geçer not alamayınca Denswil ile de anlaşılması halinde yollar ayrılacak. Hafta başından itibaren antrenmanlara da katılmayan Denswil’in yeni sezon kadrosunda olması beklenmiyor. Görüşmelerin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezon yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor’da başarının en büyük pay sahiplerinden biri olan Abdülkadir Ömür birçok Avrupa ekibiyle gündeme gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Genç yıldız Avrupa hayalini bu sezon sonunda artık gerçekleştirmek istiyor. Avrupa’nın köklü kulüplerinden Monaco ve Ajax’ın Abdülkadir Ömür’e talip oldukları ileri sürüldü.

İki ekibin de yakından takip ettiği genç yıldız için sezon sonunda Trabzonspor’a teklifte bulunması gündemde. Sezon sonu gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Trabzonspor yönetimi, Abdülkadir Ömür için en az 15 milyon euro bekliyor. Transferin söz konusu bedelle gerçekleşmesi halinde 23 yaşındaki yıldız Bordo-Mavili kulübün en pahalı ikinci satışı olarak tarihe geçecek.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıkan Abdülkadir Ömür, bunların 27’sinde ilk 11’de yer aldı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.