Akşener’den Bozdağ’a FETÖ yanıtı

Akşener’den Bozdağ’a FETÖ yanıtı
A+
A-

Millet İttifakı liderlerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Manisa mitinginde konuştu. Akşener, Bekir Bozdağ’ın ‘kazanırlarsa FETÖ sevinecek’ sözlerine konuşmasında tepki gösterdi.

Türkiye’nin kaderini belirleyecek tarihi 14 Mayıs seçimlerine 7 gün kaldı. Siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı adayları kalan son günlerde geniş buluşmalar gerçekleştiriyor. Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile Manisa’da vatandaşlarla buluşarak konuşmalarını gerçekleştirdi.

Akşener, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın “O gece kimi sevindireceğimize iyi karar verelim. Ya Kandil sevinecek ya Şanlıurfa’nın asil insanları sevinecek. Ya FETÖ sevinecek ya bu milletin temiz evlatları sevinecek” açıklamalarına tepki göstererek “FETÖ’yü övüyordu. Onlar ‘hocaefendi’ derdi. Uzun uzun överlerdi. Ne ara o cıvık cıvıklıkta FETÖ düşmanı oldun?” dedi.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

NE ARA O CIVIKLIKTAN FETÖ DÜŞMANI OLDUN?

“Elbette sizin helal oylarınızla ben başbakan olacağım. Çünkü millet velinimettir. Millet patrondur. Elbette siz bir oy Meral’e bir oy Kemal’e verirseniz ben de başbakan olacağım demektir. (Başbakan Meral sesleri) Böyle sesleniyorsunuz ama birilerinin sinirlerini laçka etti. İlaç kullanıyorlar, ilaç. Biri çıktı dedi ki ‘kazanırlarsa FETÖ kazanır.’ Ama onlar zamanında FETÖ’yü övüyordu. Onlar ‘hocaefendi’ derdi. Uzun uzun överlerdi. Ne ara o cıvık cıvıklıkta FETÖ düşmanı oldun?

Biri de diyor ki ‘kazanırlarsa şampanya patlatacaklar ama biz kazanırsak tertemiz alnımız seccadeye değecek.’ Haram yiyen, kul hakkına el uzatan, 6 yaşındaki kızları evlendiren, çocuklara tecavüz eden, çocuklara tecavüz edilen, taciz edilen bir dönemde kadınlar öldürüldüğünde, kadınlar tecavüz edildiğinde, 82 puanla atanamayanların döneminde, kul hakkının yenildiği dönemde senin alnının neresi tertemiz? Kapkara alnınız, kapkara.

PSİKİYATRİSTLER BUNLARI TEDAVİ ETMELİ

Şimdi biz kazanırsak erkekler erkeklerle evlenecekmiş. Fantezide sınır yok. Erkeklerle hayvanların evliliğini de serbest bırakacakmışız. Psikiyatristler bunları tedavi etmeli. Cezai ehliyetleri kalmadı. Ülkeyi yönetecek durumda değiller.

Sinan Ateş’in azmettiricileri bulunacak, hesap sorulacak! Hem de nasıl hesap!

İLK DEFA BU KADAR REZİLLİKLERLE SEÇİME GİDİYORUZ

Bir tanesi var, yaşlı başlı abi, İstiklal Marşı’nı kağıttan okudu, size vatan düşmanı dedi. Kendileri de istiklal mücadelesi veriyormuş. İlk defa bu kadar rezilliklerle seçime gidiyoruz.

‘Patates soğan, güle güle Erdoğan!’ Böyle diyorsunuz ama darılıyor. Diyor ki patates soğana liderinizi değişmeyin.

Bir oy Meral’e bir oy Kemal’e. Tamam bitti bu iş.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.