Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan İmamoğlu’na taşlı saldırıya tepki

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan İmamoğlu’na taşlı saldırıya tepki
A+
A-

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitingini çıkan olaylar nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldı. Seçim otobüsünün üzerinden konuşurken, atılan taşlardan korumaların açtığı şemsiye yardımıyla korunmaya çalışan İmamoğlu, “Bunu seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi, emniyet müdürü bizde sizi seyrediyoruz. Devam edin. Yaralılar var. Erzurum Valisi, Erzurum Belediye Başkanı hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. İnsanları tahrik ediyorsunuz.” dedikten sonra konuşmasına sonlandırdı.

Çok sayıda kişi atılan taşlardan yaralanırken, polis olayları güçlükle bastırdı.

Saldırıya muhalefetten ve sanat dünyasından tepkiler sürerken Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, İmamoğlu’na provokatif saldırının ardından birlik ve beraberlik mesajı paylaşarak olayı kınadı.

beren.jpg

Beren Saat “Taş tutan eller değil, kalp yapan eller olacak geleceğimiz” mesajını yayınladı. Saat’in ardından eşi Kenan Doğulu da birlik mesajı vererek İmamoğlu ve ekibine geçmiş olsun dileklerini sundu.

kenan.jpg

‘TAŞ ATAN KALPLER DEĞİL, KALP YAPAN ELLER KALKSIN GÖKYÜZÜNE’

Doğulu, eşinin paylaşımı sonrası, “Şimdi birlik zamanı… Umutla bir arada durarak sevgiyi çoğaltarak, adil ve huzurlu bir gelecek istiyoruz hepimiz… Taş atan kalpler değil, kalp yapan eller kalksın gökyüzüne… Barış, hoşgörü ve empatiyle her şey mümkün… Kırıcı ve yıkıcı olmak yerine şefkatle sarılalım birbirimize… Sayın Ekrem İmamoğlu ekibi ve tüm Erzurumlu kardeşlerimize geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar ve huzurlu günler diliyorum…” diye yazdı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.