PKK’dan Kılıçdaroğlu’na bir destek daha

PKK’dan Kılıçdaroğlu’na bir destek daha
A+
A-

Alman basınına konuşan PKK/KCK’nın sözde Dış İlişki Komitesi üyesi Roni Serdem, Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açık açık ifade etti.

ALMAN GAZETESİ YAYINLADI

Alman gazetesi Junge Welt, terör örgütü PKK/KCK’nın Dış İlişki Komitesi üyesi Roni Serdem ile yapılan bir röportajı yayımladı.

Haberde terör örgütü PKK, ‘Kürt Özgürlük Hareketi’ olarak skandal bir sıfatla tanımlanırken, “Türkiye cumhurbaşkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Serdem dikkat çeken cevaplar verdi.

KILIÇDAROĞLU KAZANSIN İSTİYORUZ

Serdem, “Kürtler’in de içinde yer aldığı ‘Çalışma ve Özgürlük İttifakı’ Kılıçdaroğlu’na olan desteği ilan etti. Kılıçdaroğlu’nun kazanmasını isterim. Ona bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazansa da Kürtleri’in sözde özgürlük mücadelesini yoğunlaştıracağını söyleyen Serdem, “Seçimden sonra bu yolumuzda devam edeceğiz” dedi.

Bu, terör örgütünün Kılıçdaroğlu’na verdiği ilk destek değil. Birkaç gün önce de PKK/KCK’nın Sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı ‘Bese Hozat’ kod adlı Hülya Oran, Kılıçdaroğlu’na oy isterken “iç savaş” tehdidinde bulunmuştu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.