Erzurum’da kaos planı ve FETÖ!

Erzurum’da kaos planı ve FETÖ!
A+
A-

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu pazar günü Erzurum’da korsan miting yaptı. Belirlenen alanın dışına çıkarak izinsiz miting yapan İmamoğlu, bu provokasyon üzerinden de acitasyona soyundu.

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, köşesinde konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Övür, “Erzurum’da olanlar tam da bu ruh hâlinin bir yansıması… Bu arada İmamoğlu nereye giderse gitsin, onun çevresini saran, izleyen FETÖ gözünü de göz ardı etmemek gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

İşte Övür’ün “Erzurum’da kaos planı ve FETÖ” başlıklı yazısı:
O kadar uğraştı, fondaş medya oluşturdu, İstanbul’u ihmal edip büyükelçilerle gizli görüşmeler yaptı ama yine “o makam”a ulaşmayı başaramadı. Artık ne yapacağını şaşırdı. Şimdi “embedded siyasetçi” rolüyle il il dolaşıyor. Yedili cumhurbaşkanı yardımcısı aday adaylarından biri olan Ekrem İmamoğlu’ndan söz ediyorum.

Gittiği her yerde olay çıkarma, kriz yaratma potansiyeline sahip İmamoğlu önceki gün de kendisine yakışanı yaptı ve Erzurum’da aradığı kriz zeminini buldu. Hatta bunu kışkırttı, “Kılıçdaroğlu yapamadı, ben yaptım” havasına girdi. Bu tür zeminleri gördüğümde aklıma ya eski Türkiye’deki Gladyo geliyor ya da onun yeni versiyonu FETÖ…

Aralarında somut bir bağ olmasına gerek yok, yapı gereği maraza çıkarmaya, bahane bulmaya zaten müsait bir siyasi aktörden söz ediyoruz. Ortalama bir FETÖ’cü ile İmamoğlu’nun davranış biçimlerine bakın, yumurta ikizi gibi olduğunu görürsünüz. İmamoğlu’nun tek farkı, hırsının aklının çok önünde olması…

Bu da onu çok öfkeli yapıyor. Hele istediği makamı elde edememişse, hele başkanı olduğu ama onun gereğini yapmadığı İstanbul’da yüzyılın en büyük mitingi yapılmışsa, çılgınlaşmaması mümkün değil.

Erzurum’da olanlar tam da bu ruh hâlinin bir yansıması… Bu arada İmamoğlu nereye giderse gitsin, onun çevresini saran, izleyen FETÖ gözünü de göz ardı etmemek gerekiyor. Doğrusu Erzurum’daki kaos planının arkasından da tıpkı Gezi kalkışmasında olduğu gibi FETÖ çıkarsa hiç şaşırmam.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.