Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu!

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü buldu!
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor ile berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray’ın Başakşehir’i mağlup etmesiyle şampiyonluk yarışında ezeli rakibinin 5 puan gerisine düştü. Giresunspor beraberliği sarı-lacivertli camiada tepki toplarken Fenerbahçe’nin sezon sonunda Jorge Jesus ile yollarını ayırması bekleniyor. Kanarya yeni hocasını ise Türkiye’den buldu.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de beklentilerin altında kalarak yarışında Galatasaray’ın 5 puan arkasında yer alan Fenerbahçe’de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. 2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli ekibin sezonun sona ermesiyle Jesus ile yolları ayırması bekleniyor.

YENİ HOCASINI TÜRKİYE’DE BULDU
Yeni hoca arayışlarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının yerini dolduracak ismi Türkiye’de buldu.

Portekizli teknik adam Jesus yönetiminde Trabzonspor’a 2-0, Galatasaray’a, Beşiktaş’a ise 2-4 0-3 mağlup olan Fenerbahçe, derbilerde yalnızca bir puan toplayabildi. Kanarya gelecek hafta evinde ezeli rakibi Trabzonspor’u ağırlayacak.

Özellikle büyük maçlarda gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Jorge Jesus’un sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gelecek sezon için şimdiden arayışlara başlayan Fenerbahçe, yeni hocasını Türkiye’den buldu.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Jorge Jesus ile yolların ayrılması durumunda Vincenzo Montella ile görüşmeyi planlıyor.

İtalyan teknik adamın Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Tarafların kısa süre içerisinde pazarlık masasına oturması bekleniyor. Montella’nın Fenerbahçe’de çalışma fikrine sıcak baktığı öne sürüldü.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.