Sinan Oğan adaylıktan çekilecek mi?

Sinan Oğan adaylıktan çekilecek mi?
A+
A-

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurmuştu. Muharrem İnce, “Bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum” cümleleri ile istifasını açıkladı.

SİNAN OĞAN DA ÇEKİLECEK İDDİALARI

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi sonrasında Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan da adaylıktan çekileceği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından ise Oğan’ın Ankara mitinginin de iptal edildiği öğrenildi. Konu ile ilgili olarak Oğan’dan resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama geldi.

Oğan, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurarak, bu akşam canlı yayına katılmak için İstanbul’da olacağını ve bu sebeple Ankara mitinginin ertelendiğini bildirdi.

Oğan, sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyerek, “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk TV’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan da konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Özdağ, resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan konu ile ilgili konuşurken, Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın” ifadelerini kullandı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.