Cumhurbaşkanı Erdoğan,Batı’ya tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Batı’ya tepki gösterdi
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Türkiye Gençlik Zirvesi’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar”

  • Burası belediye başkanlığım döneminde yapıldı. Bunun üstünde İstanbul’un tek tiyatro salonu vardı. “Burayı yıkıp daha mükemmelliğini yapacağız” dedim. O zaman sözde sanatçılar başladılar nutuk atmaya. “Sadece o değil, en büyük kongre merkezini yapacağız” dedim. 40 metre yerin altına girdik. Fakat bu salonun olduğu yer 20 metre derinliğinde, burası 3 bin 800 kişilik salon olarak yapıldı. Buralar yapıldıktan sonra “teşekkür ederiz” diyemediler. Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Bu ülke için çivili bir ağaçları yok.

“Özdemir Bayraktar, bazı sahtekarların iddia ettiği gibi arsa asla almadı, almaz”

  • Gençler, henüz başbakan olmadım seçimleri kazanmışız Avrupa’yı dolaşıyorum. Oğul Bush’u ziyaret ettim. Dedim ki “Bize İHA, SİHA verecektiniz, ne olacak?” “Hemen verin” dedi. İHA verdiler ama 2 günlüğüne geldi. O zaman dünürüm Özdemir Bayraktar, adımını attı işte bugünkü İHA, SİHA’ların, kuruluşunu başlattı. Bazı sahtekarların iddia ettiği gibi arsa asla almadı, almaz. O zaman benim dünürüm değildi, dava arkadaşımdı. Sonra kendisine söyledim, “Biz bu tür yatırım yapanlara devlet olarak destek veriyoruz, gel sen de imkanlardan istifade et.” “Yok almam” dedi. İlk adım olarak İHA’ların kuruluşunu yaptı. Beyin olarak farklı bir beyindi. Beraber yok yürüdük. Evlatları, hanımıyla birlikte adımı attı İHA yaptı, SİHA adımı attı. Bu arada Selçuk Bey de bizim damadımız oldu. Bütün bunlar, gerek baba, gerek çocuklar, cins beyinlerdi. İş yürürken İHA, SİHA, yetmedi AKINCI geldi. Tabii yurt dışı siparişler de gelmeye başladı. Bütün bunlarla beraber yine devlet bankalarından, diğerlerinden asla kredi almadı. AKINCI yapıldı, arkadan KIZILELMA oldu. Bunlar tabii insansız savaş uçaklarıydı, hepsi şahsına münhasırdı. KIZILELMA, F-16’ların taşıdığı bombaları taşıma kabiliyetine sahip.

“Hocamız Devrim otosunu, biz de devrin otosunu yaptık”

  • Bu seneki TEKNOFEST’te 2 buçuk milyon genç akın etti. Gençler dikkat edin, acaba bu ülkede muhalefet niçin BAYKAR’a saldırıyor? Niçin hazmedemiyorlar da saldırıyorlar? Bunlar Erbakan hocamızın da yaptığı Devrim otosuna böyle saldırdılar. Hocamız Devrim otosunu, biz de “devrin” otosunu yaptık. Devrin otosuna saldıramıyorlar, söyleyecek yanları kalmadı. “Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız” dedik.

“AK Parti’nin, MHP’nin içine LGBT sızamaz”

  • Atatürk Havalimanını ABD’li şirketlere peşkeş çekmek isteyenler, sizlerin faaliyetlerinden de rahatsızlık duyanlardır. Meclis kürsüsünden derneklerimizi tehdit edenler aynı kesimlerdir. LGBT gibi sapkın akımlara destek verenlerle sizlere iftira atanlar, aynı kaynaktan beslenmektedir. Bu CHP, İYİ Parti, HDP, LGBT’cidir. AK Parti’nin, MHP’nin içine LGBT sızamaz. Çünkü biz aile kurumunun kutsiyetine inanıyoruz. Eğer güçlü aileler olmazsa, güçlü millet olamazsınız. Biz de gücümüzü buradan alıyoruz. Anayasa değişikliği teklifimizi gönderdik, seçim süreci başlayınca adımı atamadık. Seçimden sonra hedefimiz bu değişikliği yapmaktır.

“Erdoğan’sız Türkiye diyorlar, Erdoğan size ne yaptı?”

  • Bunlar demokrasinin milletin değerlerinin düşmanıdır. Bunlar Batı’nın içimizdeki gönüllü lejyonerleridir. Sivil toplum kuruluşlarımızın tehditle korkutulmasına müsaade etmedik. Hak bildiğimiz yoldan sapmadan gençlerimiz için doğrusunu yapmaya çalıştık. Önümüzdeki dönem de “Durmak yok, yola devam” diyerek aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. 14 Mayıs’ta tarihimizin en kritik seçimlerinden birini yapacağız. Bu seçimlerin önemini yurt dışında gelen açıklamalar ile dergi kapaklarındaki mesajlar ile çok net bir şekilde görüyorsunuz. Erdoğan’sız Türkiye diyorlar. Erdoğan size ne yaptı? Erdoğan bunlara bir şey yaptı.

“Sen şimdi Putin’e saldırırsan kusura bakma buna ben eyvallah etmem”

  • Biden “Erdoğan’ın yenilmesi lazım” kaydını düştü, kayıtlarda var. Sen acizsin, zavallısın çünkü Biden böyle söylediği zaman ben Biden neden böyle söyledi demedim, halbuki ben Biden’ı senden çok daha önce tanıyorum, ailece görüşmelerimiz var. Ama sen şimdi Putin’e saldırırsan kusura bakma buna ben eyvallah etmem. Rusya ile olan münasebetlerimiz ABD ile olandan geri değil. Dış ticaret hacmi ABD’ninkinden daha fazla. Ama Bay Bay Kemal, sen devlet yönetimi nedir bilmezsin, anlamazsın. Sen bunları öğreneceksin fakat o fırsat da gelmeyecek sana. Yanındakiler sana bir fayda getirmez. Yanındakilerden bir tanesi bir zamanlar ekonomi ile ilgilenen bakanımdı. Davos’tayız, IMF Başkanı ile görüşüyoruz. “Türkiye’nin Başbakanı benim, siyasetine karışamazsınız” dedim. Baktım ki Bebecan kızardı bozardı, herhalde rahatsız oldu. 2013’e kadar IMF ile bu süreç devam etti. 23,5 milyarın tamamını ödedik IMF ile ilişkileri bitirdik. Onlar otellerin lobilerinde sözcüsü CHP’nin sözde MB başkanlığını yapan zat ikisi birlikte görüşmeler yaptılar. Bize de yardım alın diye tavsiyede bulunuyorlar. 10 yıldır bizim IMF ile ilişkimiz yok.
  • İnsanların canına kast etmek dahil her yola başvuruyorlar. Toplumun sinir uçlarıyla oynamak dahil tüm tuşlara basıyorlar. Önlerine çıkan herkese baskı kuruyor, tehdit ediyor, şantaj yapıyorlar. Sorsan bunlardan özgürü yok, sorsan barışı getirecekler. Sorsan kimsenin inancına, işine, hayat tarzına karışmayacaklar. Kızlarımızın başörtülerinden dolayı çektiği çileleri Bay Bay Kemal bize mi anlatacaksın? Sen bunlardan bir tanesisin. Sorsan herkesin teminatı olacaklar. ben imam hatipte okuyan kızımı İstanbul’dan alıp başla şehre göndermek zorunda kaldım. Niye? Sadece başörtüsünden dolayı.
  • Kişi başı milli geliri 3 bin 60 dolardan 10 bin 600 dolara yükselttik. Sadece hizmet siyaseti yatık. Derdimiz Türkiye’yi büyütmek.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.