THY’de Temmuz primleri haziran ayında ödenecek

THY’de Temmuz primleri haziran ayında ödenecek
A+
A-

Binlerce çalışana seçim piyangosu. Prim ve Kurban Bayramı ikramiyesi. Kurban Bayramı ikramiyesi 20 bin lira ve çift maaş

Türk Hava Yolları (THY) kritik 14 Mayıs seçimleri öncesinde binlerce çalışanını sevindirecek bir karar aldı. THY, Prim ve Kurban Bayramı ikramiyeleri erken yatıracak. Konuyla ilgili, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan açıklama geldi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat çalışanlara gönderdiği mesajda kurumun başarılarını sıraladı ve prim ve ikramiye müjedesi verdi.

Bolat Temmuz ayında yatırılacak primlerin erkene çekildiğini duyurdu.

THY çalışanlarına büyük müjdeyi THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat açıkladı. çalışanlarına yönelik tarihin en büyük primlerini ödediklerini açıklayan Bolat, YouTube üzerinden paylaştığı videoda çalışanlara yeni bir müjde daha verdi.

Bolat’ın mesajında Kurban Bayramı ikramiyesi ve temmuz ayında ödenmesi planlanan primler öne çıktı. Buna göre primler erken ödenecek ve ikramiyeler de 20 bin TL olacak.

İşte yapılan açıklama:

Nisan ayındaki primleri mart ayında hesaplara yatırmıştık. Şimdi de hesaplarınıza temmuz ayında maaşlarınıza ek olarak yatırmayı planladığımız primleri öne çektik. Temmuz ay için planlan bu pirimleri tüm işritak şirketlerimizdeki arkadaşlarımız dahil olmak üzere haziran ayında maaşlarla birlikte yatıracağız.

Ayrıca Kurban Bayramı ikramiyesi olarak sizlere net 20 bin TL daha vereceğiz. Yani Haziran ayında hem çift maaş hem de ikramiye alacaksınız. Temmuz ayında da maaşlarınız çift olarak hesaplara yatmaya devam edecek.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.