İYİ Parti’den provokasyon uyarısı

İYİ Parti’den provokasyon uyarısı
A+
A-

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yarın gerçekleşecek olan genel seçimlere yönelik olarak açıklamalarda bulunurken, vatandaşlara da uyarılar gerçekleştirdi. Yarınki seçimde provokasyon yapmak isteyenlere karşı uyaran Zorlu, “Uyarıyoruz kimse milli iradeyi hedef alacak yaklaşım ve girişimler tevessül etmesin. yarın sandıktan kim çıkarsa çıksın neticenin milletimizin iradesi olarak her türlü siyasi mülahazanın üzerinde olacağının altını çizmek istiyoruz.

14 Mayıs seçimlerine 19 saat kaldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, seçim çağrısında bulundu. “Kavga ve düşmanlık diline izin vermeyeceğiz” diyen Zorlu, provokasyona karşı uyardı. Zorlu, “1 Oy Kemal’e 1 Oy Meral’e” dedi ve AKP iktidarının seçimlere ‘darbe’ dediğini hatırlattı.

Zorlu, şu çağrıda bulundu:

“Vatanımızın dört bir tarafında ayrım gözetmeksizin şu tarihi çağrıyı yapmak istiyoruz. 21 yıllık AKP iktidarıyla birlikte ülkemiz karanlığa, derin yoksulluğa sürükleniyor. Nice kesimler hayat pahalılığı sarmalıyla mücadele ediyor. AKP iktidarı 12 yıl önce 2023 hedeflerinin hiçbirine ulaşamadığı gibi 2018 seçimlerindeki taahhütleri gerçekleştiremedi.

Büyük vaatle getirdikleri yönetim sistemi gece yarısı kararnameleriyle tek kişinin vicdanına bırakılmış, kurumların içi boşaltılmıştır.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.