AK Parti Sözcüsü Çelik: Açık ara öndeyiz

AK Parti Sözcüsü Çelik: Açık ara öndeyiz
A+
A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, ”Oy sayım süreci devam ediyor. Tabloya baktığımızda Cumhurbaşkanımızın açık ara önde olduğu görülüyor. AK Parti ve Cumhur İttifakının Meclis’te açık ara güçlü pozisyonda olduğu görülüyor. Biz seçim sonucu şudur diye bir açıklama yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarından satır başlıkları;

Sayın Kılıçdaroğlu adına konuşan sayın İmamoğlu ve Yavaş 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu adına konuşuyoruz dediler. Seçim sonuçları belli olmadan Cumhurbaşkanını ilan etmek suretiyle bu cümleyi 5-6 kere kullandılar.

Bunun kasıtlı yapıldığı belliydi. Aslında yapılması gereken siyasi adap icabı milletin iradesi tam olarak tecelli etmemişken sandıkların tamamı açılmamışken, milli iradeye saygı, siyasi partilerin temsilcilerine saygı, vatandaşlarımıza saygı çerçevesinde bu ifadeden dolayı basın toplantısından sonra çıktıkları 2’nci basın toplantısında özür dilemeleri gerekmekteydi. Oy sayım süreci devam ediyor.

Tabloya baktığımızda Cumhurbaşkanımızın açık ara önde olduğu görülüyor. AK Parti ve Cumhur İttifakının Meclis’te açık ara güçlü pozisyonda olduğu görülüyor. Biz seçim sonucu şudur diye bir açıklama yapmıyoruz.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.