Beşiktaş’ta 6 isim yol ayrımında

Beşiktaş’ta 6 isim yol ayrımında
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de 34’üncü haftayı bay geçen Beşiktaş, Adana Demirspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde alacağı sonuçlara odaklanan Siyah-Beyazlı ekipte, gelecek yılın kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hareket eden yönetim sezon hazırlıklarına temmuz başında başlayacak ekibi, tam kadro olarak kampa yollamak istiyor. Bu hedef nedeniyle planalamalar erken başladı.

Beşiktaş’ta sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek Kevin N’Koudou, Welinton, Atiba, Maxim, Redmond, Dele Alli ve Tayfur Bingöl’ün durumları da sezon sonunda netleşecek. Söz konusu isimlerden 4’ünün ayrlığına ise kesin gözü ile bakılıyor. N’Koudou, Welinton, Atiba ve Dele Alli ile yola devam etmeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı ekip, Maxim için Gaziantep FK ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi, 2 buçuk milyon euroluk bonservis isteğinden sonra görüşmeleri durdurmuştu. Gaziantep FK yönetiminin geri adım atmaması durumunda Maxim ile de yola devam edilmeyecek.

Sezon başında kiralık olarak takıma kazandırılan Tayfur için Corendon Alanyaspor ile pazarlıklar sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, 30 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istese de mali şartlar belirleyici olacak. Kiralık bir diğer isim Nathan Redmond’ın durumu ise kişisel sebeplerden ötürü belirsiz. Yönetim, İngiliz oyuncunun takımda kalması için çaba harcasa da Redmond’ın geleceğine ailesi karar verecek.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.