GENAR Başkanı Aktaş’tan Süleymancılara tepki

GENAR Başkanı Aktaş’tan Süleymancılara tepki
A+
A-

GENAR Anket Şirketinin yönetim kurulu başkanı İhsan Aktaş, Süleymancıların İslam düşmanlığı yaptığını söyledi.

Aktaş katıldığı bir televizyon konuşan Aktaş, Süleymancılar Cemaatinin Altılı Masanın kendisine vermiş olduğu Abdülhamit’i tahtından indirenler gibi, Tayyip Erdoğan’ı hal fetvasını imzalayan bir cemaat olarak milletin hayır ve hasenatıyla geçindiklerini söyledi.

Aktaş şunları kaydetti;

Bunların planı da şu; Saadet Partisi’ne, Deva Partisi’ne, Gelecek Partisi’ne ve özellikle de Süleymancılara bu milletin hayrıyla hasenatıyla geçinen, kanını emen bu cemaate de, dindarlar olarak Sultan Abdülhamit’in hal fetvasını imzalayacak İslamcılar görevini verdiler bu böyle devam ediyor.

Bu ülkede Müslümanların hilafına kim varsa onu destekliyorlar.  Sokaklarda diyorlarmış ki Tayyip Erdoğan Yahudi.. İşi buraya kadar vardırmışlar. Ben de burada açıkça muhalefetini ediyorum bu adamlar açıkça milletin zekâtıyla geçinen milletin kanını emen adamlar. Bugüne kadar da sadece milletin hayır hasenatıyla geçinip İslam düşmanlığı yapıyorlar. İslam’a hizmet eden kim varsa, Erbakan Hocanın karşısına çıkmışlardır. İslam’a hizmet ede kim varsa karşısına çıkmışlardır. CHP tarikatı diyebiliriz. 

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.