Oğuzhan Uğur ile Melih Gökçek arasında Kılıçdaroğlu tartışması

Oğuzhan Uğur ile Melih Gökçek arasında Kılıçdaroğlu tartışması
A+
A-

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Geenl Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV’de Oğuzhan Uğur’un ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programına katılma kararı aldı.

Bir çok siyasinin katıldığı programın ne zaman gerçekleştireleceği henüz belli değil.

Bunanla ilgili sosyal medya üzerinden Oğuzhan Uğur ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında soru soracak katılmcı konusunda bir tartışma yaşandı.

Melih Gökçek, bugün attığı bir tweette, “Ooğuzhan Uğur’a açık çağrımdır… Programlarında her görüşten gençlerin konuklarına soru sorduğundan bansediyorsun. Ama bu kez konuğuna kıyak yapmak istediğini ifadelerinden çok net anlıyoruz. Hadi sende objektifliğin o’su varsa bana kontenjan ver sana 30 genç göndereyim… Vaz geçtim 20 genç göndereyim… Vazgeçtim 10 genç göndereyim. Okey dersen kamu oyuna açıkla DM’den telefonumu göndereyim… Kabul edemeyecek kadar kendine güvenin olmadığını biliyorum…. Ama en azından senin objektif biri olmadığını kamuoyuna bu vesileyle tweetimle ispatlamış olalım.” dedi.

Oğuzhan Uğur ile Melih Gökçek arasında Kılıçdaroğlu tartışması

Oğuzhan Uğur da bu paylaşıma şu cevabı verdi:

Başganım cevap verilemiyor tivitinize, alıntılamak zorunda kaldım. Öncelikle çok zarifsiniz, ancak kamuoyuna tarafsızlığımı kanıtlamanıza gerek yok, o zaten yapıldı Sorunuza gelecek olursak, elbette kontenjan sağlarım, fakat 30 kişi biraz fazla takdir edersiniz. Süre açısından da çok sıkıntıya düşeriz. Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence ) sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım. Saygı sınırını aşmayacaklarına ve kişisel sorular sormayacaklarına da siz kefil oldunuz sayar, sizi utandırmayacaklarını umar ve aynı saygıyı kendilerine göstereceğime söz veririm. Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız. Teşekkürler. Güzel Angara’ma selamlar.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.