Fenerbahçelileri yıkan haber

Fenerbahçelileri yıkan haber
A+
A-

Fenerbahçe’nin, menajerini İstanbul’a getirdiği Wilfried Zaha için İngiltere’den yeni bir açıklama geldi.

PALACE SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson, kulübün Zaha ile yeni sözleşme için görüştüğünü söyledi.

“KULÜP GÖRÜŞMELER YAPTI”

Hodgson, “Kulüp Zaha ile yeni sözleşme için görüşmeler yaptı ve bu görüşmeler devam edecek. Sonucun ne olacağı ya da ne kadar ilerleyeceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bir Palace taraftarı olarak tek umudum, onu gelecek sezon Crystal Palace için oynarken görebilmek” dedi.

“KALMAK İÇİN İYİ NEDENLERİ VAR”

İngiliz teknik adam sözlerine, “Burası iyi bir kulüp, iyi bir takım. Takım giderek güçleniyor. Takımın potansiyeli büyük ve gelecek sezon, bu yıl yapabildiğimizden daha iyisini yapmaya çalışacağız. Tüm bunlar kalmayı istemek için çok iyi nedenler, ayrıca bu kadar efsane ya da ikonik bir oyuncuysanız, bu belki de kalmak için daha da teşvik edildi. Kalması için pek çok neden var.” diye devam etti.

“BÜYÜK BİR MİRASI VAR”

Deneyimli hoca Zaha için son olarak, “Zaha şimdiden büyük bir miras bıraktı. Ne kadar büyük bir mirasa sahip olduğu konusunda endişelenmesine gerek olduğunu sanmıyorum” diye konuştu.

MENAJERİ KADIKÖY’DE MAÇI TAKİP ETTİ

Fenerbahçe, İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki oyuncu için temasa geçmiş ve menajerini İstanbul’a getirmişti. Zaha’nın menajeri Kadıköy’de oynanan Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden takip etti.

İDDİALI BİR KADRODA OLMAK İSTİYOR

Crystal Palace’tan yıllık 11 milyon euro brüt maaş teklifi (Vergiler düştükten sonra alan 6 milyon euro) Zaha, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad’dan ise 10 milyon euro’luk bir teklif aldı. Zaha’nın ise Suudi Arabistan’a gitmek istemediği, Crystal Palace’tan ise iddialı bir kadro istediği için teklifleri geri çevirdiği kaydedildi.

FENERBAHÇE’YE SICAK BAKIYOR

Wilfried Zaha’nın Avrupa’da oynayabileceği ve şampiyonluk için mücadele edeceği bir kulüp aradığı, Fenerbahçe’nin görüşme teklifine ise sıcak baktığı öğrenildi.

ZAHA’NIN İSTEDİĞİ ŞARTLAR

Zaha’nın kendisine talip olan kulüplerden ilk isteği; 10 milyon Euro imza parası, 5 milyon Euro yıllık maaş.

BU SEZON PERFORMANSI

Bu sezon 27 Premier Lig maçında 7 gol atıp 2 asist yapan Fildişili hücum oyuncusu, kariyerinde ise 305 Premier Lig maçına çıkıp 68 gol 43 asist rakamları yakaladı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.