Nevşin Mengü’den Erdoğan itirafı

Nevşin Mengü’den Erdoğan itirafı
A+
A-

Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, 14 Mayıs seçimleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet cephesine yönelik eleştirilerde bulundu. “Bir günde 180 derece farklılık gördüm” diyen Mengü, Başkan Erdoğan’ın daha itidalli olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarında Başkan Erdoğan’dan fark yiyen Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Mengü, “Bu zamana kadar Kılıçdaroğlu eliyle kalp yapıyordu bir günde yumruğunu masaya vuruyor” dedi.

Nevşin Mengü'den Erdoğan itirafı: Kılıçdaroğlu kalp yapıyordu, yumruğunu masaya vurur olduNevşin Mengü’den Erdoğan itirafı: Kılıçdaroğlu kalp yapıyordu, yumruğunu masaya vurur oldu

‘ERDOĞAN’IN İTİDALLİ DAVRANDIĞINI GÖRÜYORUM’

Gazeteci Nevşin Mengü Erdoğan’a yönelik itirafta bulunduğu konuşmasında, “‘Hani helalleşme diyordunuz, bir günde Zafer Partili oldunuz’ diyor Erdoğan. E diyecek bunu tabi ki. Bunu insanlarda görüyor. Şu noktada Erdoğan’ın daha itidalli davrandığını görüyorum ben.” dedi.

Nevşin Mengü'den Erdoğan itirafı: Kılıçdaroğlu kalp yapıyordu, yumruğunu masaya vurur olduNevşin Mengü’den Erdoğan itirafı: Kılıçdaroğlu kalp yapıyordu, yumruğunu masaya vurur oldu

‘MUHALEFETTE TELAŞ VAR, KALP YAPIYORDU ŞİMDİ YUMRUĞUNU MASAYA VURUYOR’

Muhalefette telaş olduğunu belirten Mengü, “Muhalefette benim gördüğüm telaş. Şimdi bir günde 180 derece değişiklik gördük. Bu zaman kadar Kemal Kılıçdaroğlu eliyle kalpler yapıyordu, rasyonel bir lider, denge bulandan, bir günde 180 derecelik farklılık, yumruğunu masaya vuruyor, ‘gidecekler kardeşim’ diyor. Şimdi hemen ivedilikle Sinan Oğan ve Ümit Özdağ ile bir anlaşma yapılmak isteniyor anladığım kadarıyla. Burada muhalefet şöyle görüyor, ‘Aman abi karşı taraf kapmadan biz kapalım’ ama bence karşı tarafın böyle bir görüşmeye girmeye niyeti de yok.”

Nevşin Mengü’den Erdoğan itirafı: Kılıçdaroğlu kalp yapıyordu, yumruğunu masaya vurur oldu

‘BİZ NE YAPSAK ERDOĞAN’A OY VERİYORLAR’

Kılıçdaroğlu’nun bir günde değiştiğini söyleyen gazeteci Mengü, “Muhalefet mesela diyor ki, ‘Bunlar Erdoğan ne dese oy veriyor’ diye bir tavır var. Fakat benim gördüğüm muhalefet şöyle düşünmeye başlamış biz o zaman ‘Göçmen’ falan diyelim bu da zaten yükselen bir şey bir de oradan oy alalım bitti bu iş diyorlar anladığım kadarıyla. Bir gün kalp yaparken, sakin, rasyonalite, iletişim yapmaya çalışırken ertesi gün tam tersi çatık kaş, masaya elini vur… Bunu niye satın alsın seçmen?” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu

KAYNAK: HABER7

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.