Musa Orhan’dan Farah Zeynep Abdullah’a bir dava daha

Musa Orhan’dan Farah Zeynep Abdullah’a bir dava daha
A+
A-

Batman’da 18 yaşındaki İpek Er’e cinsel saldırıda bulunan ve intihara sürüklediği iddia edilen 10 yıl hapis cezası alan eski uzman çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a dava açıldı.

Dava haberini sosyal medya hesabından duyuran Abdullah, “Şerefsiz ve göründüğü kadarıyla bir geçim yöntemi olarak adalet sistemini kullanan, daha doğrusu buna izin verilen Musa Orhan şimdi de bana tazminat davası açmış. Aç köpek” ifadelerini kullandı.

‘KORKMUYORUZ YETER VALLAHİ YETER’
Oyuncu bir sonraki paylaşımında ise şunları söyledi:

Korkmuyorum, korkmuyoruz yeter vallahi yeter. Adalet yerini bulsa kimse çıldırıp şerefsiz merefsiz yazmayacak, nasılsa cezasını çekecek deriz. Ama serbest serbest geziyorlar bir de dava açıyorlar, üstüne bir kez de tazminat davası açıyorlar.

DAHA ÖNCE DE KADIN SANATÇILARA DAVA AÇMIŞTI
Musa Orhan, daha önce de Ezgi Mola, Hazal Kaya ve Melek Mosso’ya da dava açmıştı. Ezgi Mola hakkında ‘hakaret’ suçundan 6 bin 960 TL adli para cezası verilmiş, bu cezaya tepki gösteren Hazal Kaya ve Melek Mosso’nun da ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti.

Orhan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a da daha önce dava açmıştı. Abdullah; Orhan’a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 65 gün karşılığında bin 300 TL adli para cezasına çarptırılmıştı.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.