Fatih Altaylı’dan Tuncay Özkan’a zor sorular

Fatih Altaylı’dan Tuncay Özkan’a zor sorular
A+
A-

Fatih Altaylı bugünkü yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun afiş ve posterlerinin reklam panolarında sıklıkla yer almamasını eleştirdi. Erdoğan’a ait posterlerin çok sık ve görünür olduğuna dikkat çeken Altaylı, Kılıçdaroğlu posterlerini neden göremediklerini sordu.

Gazeteci Bahar Feyzan da daha önce yayınladığı bir videoda, CHP’nin 367 milyon TL’lik reklam bütçesi olduğunu ve bunu Tuncay Özkan’ın kontrol ettiğini iddia ederek “Tuncay Bey’in kontrol ettiği medya reklam bütçesi, 367 milyon TL reklam bütçesi nasıl harcandı?” ifadelerini kullanmıştı.

Altaylı, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye bir seçime gidiyor ama sanki seçimde tek aday var. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sanki seçime katılan tek aday.

Dağ taş her yer Erdoğan posteri ve sloganları. CHP’li belediyenin yönettiği İzmir’de, CHP’li belediyelerin ilçelerinde, her yerde Erdoğan posterleri, reklamları. Yahu bir tane Kemal Kılıçdaroğlu reklamı, ilanı, posteri olmaz mı! Yok. İlaç için yok.

Tek adam rejimi tek adam reklamı. Türkiye’ye dışardan gelsen ve bilmesen tek adaylı bir seçim var zannedersin. O kadar yani.

Merakım şu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklam kampanyasını kim yürütüyor. Biz niye hiçbir yerde Kemal Kılıçdaroğlu reklamları göremiyoruz. Milyonlarca lira nereye harcandı, bu paralar kime dağıtıldı da biz hiçbir şey görmedik. Bu bütçe nereye harcandı, kime paslandı gerçekten merak ediyorum.

Ve bence Kemal Bey de merak etmeli.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.