Kılıçdaroğlu oy kullandı

Kılıçdaroğlu oy kullandı
A+
A-

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oy kullandı. Kılıçdaroğlu oy kullanmaya eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile geldi.

Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da oy kullandığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul’da oy kullandı. İki adayın da aynı anda oy kullanmaya gitmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu oy kullandıktan sonra açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının satır başları şöyle:

“Baskıdan kurtulmak için, otoriter bir yönetimden kurtulmak için, demokrasinin gelmesi için, bu ülkeye gerçek anlamda özgürlüğün ve demokrasinin gelmesi için bütün vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.

Sandığa gitsinler oylarını kullansınlar sonra da sandığa sahip çıksınlar. Çünkü bu seçim çok zor koşullarda gerçekleşen bir seçimdi her türlü karalama iftira yapıldı. Ama ben halkın sağduyusuna güveniyorum. Bu ülkeye bu seçimle huzur gelecek demokrasi gelecek.

İnsanlar huzur içinde bu sokaklarda caddelerde gezebilecek. Ve siyasetçileri de özgürce eleştirebilecekler. Sandığa gidip oy kullanan ve oyunun hakkını arayan bütün vatandaşlara buradan yürekten saygılarımı sunuyorum.”

Kılıçdaroğlu oy kullandığı okulda yoğun ilgiden dolayı çıkmakta zorlandı. Vatandaşlar sık sık durdurup fotoğraf çekerken çocuklar ise topladıkları çiçekleri kendisine verdi.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.