Ünlü şarkıcı yeni bir aşka da yeşil ışık yaktı

Ünlü şarkıcı yeni bir aşka da yeşil ışık yaktı
A+
A-

Şarkıcı Gülçin Ergül, verdiği bir röportajda sevgilisinin ölümünün ardından geçirdiği zor süreci ve en büyük pişmanlığından bahsetti: En büyük pişmanlığım, yanlış zamanda…

Bir dönemin en popüler grubu olan ‘Hepsi’ ile büyük bir şöhrete kavuşan şarkıcı Gülçin Ergül, uzun zamandır kariyerini tek başına devam ettiriyor. Sabah TV’ye konuk olan ve Yasemin Döngel’e röportaj veren ünlü şarkıcı, son teklisi ‘Drama Queen’ ile ilgili konuşurken hayattaki en büyük pişmanlığını da açıkladı. Sevgilisinin ölümünün ardından geçirdiği zor süreci başarıyla atlatan Ergül, aynı zamanda yeni bir aşka da yeşil ışık yaktı.

Gülçin Ergül, “Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Yanlış bir zamanda arabesk albüm yapmış olmak olabilir. Aslında yapmamak için çok direnmiştim ama başka bir zamanda başka bir şekilde yapılabilirdi. Ama yine de çok sevilen bir albüm. Başka bir zamanda ya da başka bir şekilde olsaydı gibi şeylerim var. Ama o da bana çok şey öğretti. Yeni bir teknik kazandım onunla. Başka bir tarzda söylemek için kendi tekniğimi geliştirdim diyebilirim.”

Ergül, “En büyük zaafın nedir?” sorusuna ise güldüren bir yanıt vererek, “Tatlı, şeker. Şekeri bıraktığım uzun dönemler oldu ama şu an insülin direncim var ve sanki şeker beni çekiyor” dedi.

Gülçin Ergül hayattaki en büyük pişmanlığını açıkladı: En büyük pişmanlığım, yanlış zamanda… Ünlü şarkıcı yeni bir aşka da yeşil ışık yaktı

Ünlü şarkıcı, yakın zamanda sevgilisini beraber geçirdikleri bir trafik kazasında kaybetmişti. Ergül, “Gördüğüm kadarıyla kendini işine kaptırmış bir şekilde hayatına devam ediyorsun. Özel hayatın ne durumda peki? Yeniden birini hayatına almaya hazır mı Gülçin?” sorusunu ise içtenlikle şöyle cevapladı:

Kimse kimsenin yerini tutmayacak onu biliyorum. Ama kendimi de kapatmamam gerektiğini, umudumu kesmemem gerektiğini de biliyorum. Çünkü daha hala gencim ve tabii ki kapatmamam gerekiyor. Ama yavaş yavaş artık bilmiyorum önümüze hayat ne getirirse bekliyorum. Çok da beklenti içinde değilim tabii ki ama hayat ne getirirse onu kucaklamak zorundayım.

Kaynak: Medyatava

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.