Kılıçdaroğlu CHP il başkanlarının vurgununu itiraf etti!

Kılıçdaroğlu CHP il başkanlarının vurgununu itiraf etti!
A+
A-

12’inci seçim hezimetinin üzerinden 12 gün geçtikten sonra kameralar karşısına geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV’de katıldığı canlı yayın programında ilginç sözler sarf etti. Programda, köylerde yaşayan vatandaşlara yönelik çirkin ifadeler kullanan, devletin kanalı TRT’yi izleyenleri küçümseyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi ilk turda kazanamamasını “travma” olarak yorumlayan Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarına çarpıcı bir itham yöneltti.

İL BAŞKANLARININ SAHTEKARLIĞINI BÖYLE ANLATTI

Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarının akrabalarını partiye üye olarak doldurduğunu ve bunlar üzerinden ön seçimlerde istedikleri kişiyi milletvekili olarak öne çıkardığını itiraf etti.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Kurultay reddettiği için ön seçim her zaman bizim anladığımız anlamda sağlıklı bir seçim olmuyor. Niye olmuyor? Bir yere bakıyoruz, il başkanı gitmiş bütün akrabalarını partiye üye kaydetmiş… Bağırıyor ‘illa ön seçim olsun.’ Yapıyorsun, zaten onun dışında başka birisinin çıkma şansı yok…”

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

“Benim yapmak istediğim neydi? benim yapmak istediğim partiye aidiyeti olan, bağlılığı olan, düzenli aidatını ödeyen kişi o zaman o milletvekilini gelsin seçsin. Ve desin ki ‘ki bir dakika bu parti benim. Bu partiye milletvekilini seçerken dikkatli bakacağım…”

CHP’nin il başkanlarının üye yolsuzluğunu canlı yayında dile getiren Kılıçdaroğlu, salonun buz kesmesine sebep oldu.

Kaynak: HABER7

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.