Yaprak Özdemiroğlu’nun son hali görenleri hayrete düşürdü

Yaprak Özdemiroğlu’nun son hali görenleri hayrete düşürdü
A+
A-

1980 ve 90’lı yıllarda Türk sinemasının yıldız isimleri arasında yer alan oyuncu Yaprak Özdemiroğlu’nun son halin görenleri hayrete düşürdü. Başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu’nun yer aldığı Turgut Özakman’ın “Bir Şehnaz Oyun” adlı tiyatrosundan sinemaya uyarlanan Yeşilçam’ın en sevilen filmlerinden biri olan Şekerpare ile büyük bir şöhret yakalayan oyuncu Yaprak Özdemiroğlu’nun yıllara meydan okuyan görüntüsü herkesi şaşırttı. İşte ünlü oyuncunun son hali…

Ertem Eğilmez’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı bir dönemin kült filmi 1983 yapımı ‘Şekerpare’ isimli filmde usta oyuncu Şener Şen ile başrolü paylaşan Yaprak Özdemiroğlu, eşsiz güzelliğiyle dönemin beğenilen yıldızlarındandı.

Yaprak Özdemiroğlu, daha sonra “Hababam Sınıfı Güle Güle” filminde “Gamze” karakterine hayat verse de oyuncunun en çok tanındığı film şüphesiz Şekerpare’dir. 

En son 2002 yılında ‘Kumsaldaki İzler’ ile ekranda yer alan Özdemiroğlu, uzun zamandır ekranda yer almıyor.  Neden ekranda olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, “Çeşme’ye taşındık, orada çok rahat ve sakin bir hayatımız var. Yeni projeler geliyor fakat ben bir süre daha uzak kalmak istiyorum.” demişti.

Yaprak Özdemiroğlu’nun son hali görenleri hayrete düşürdü.

İşte ünlü oyuncunun son hali…

Şekerpare’nin yıldızının son hali sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncuya çok sayıda yorum geldi: Hala şekerpare gibi…

ŞEKERPARE FİLMİNİN KONUSU

Osmanlı Dönemi’nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare’ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare’nin gönlü Ziver Bey’dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir.

ŞEKERPARE OYUNCULARI

İlyas Salman

Şener Şen

Yaprak Özdemiroğlu

Şevket Altuğ

Berrin Koper

Ali Taygun

Ayşen Gruda

Nazan Ayas

Neriman Köksal

Macit Koper

Hakkı Kıvanç

Ayben Erman

Serra Yılmaz

Ayten Erman

Hüseyin Kutman

Nevin Akkaya

Kudret Karadag

Ercan Gezmis

Muzaffer Civan

Nazan Ayas

Orhan Alkan

Abdi Algül

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.