Fatih Portakal,şirazesini kaybetti

Fatih Portakal,şirazesini kaybetti
A+
A-

12. seçim yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti tabanından gelen ‘istifa’ çağrılarına rağmen koltuğundan vazgeçmiyor. Kılıçdaroğlu, MYK’yı yenileyerek “Koltuğu bırakmıyorum” mesajı verirken partideki iç karışıklık, genel başkanlığa göz kırpan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarıyla daha da alevlendi. İkili, “değişim” vurgusu yaparak Kılıçdaroğlu’na ‘görevi bırak’ çağrısında bulundu.

“KILIÇDAROĞLU’NUN KARŞISINA HZ. ALİ ÇIKSA YENEMEZ”

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, partide yaşananlara ve Kılıçdaroğlu’nun tek adamlığına sert eleştiriler getirdi. Portakal, partideki delege yapısı sebebiyle Kılıçdaroğlu’nun aday olduğu bir senaryoda yeniden kazanacağını söyledi. Youtube canlı yayınında, “Kılıçdaroğlu’nun değiştirilmesi çok zor” diyen Portakal, “Bir CHP’nin sözünü hatırlatayım ‘Hz. Ali çıksa karşısına yenemez’ diyordu. Bu böyledir.” ifadelerini kullandı.

“KIRAMIYORSUNUZ”

Portakal’ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

“Yerel seçimlere CHP nasıl gidecek? 11-12 yıldır olağan kurultayı şekillendiren bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Değiştirilmesi çok zor, imkansız değil. Bir CHP’nin sözünü hatırlatayım “Hz. Ali çıksa karşısına yenemez” diyordu. Bu böyledir. Deniz Baykal zamanında da böyleydi. Liderin yıllarca kurduğu kurultay ağı, delege ağı bu şekilde… Kıramıyorsunuz. Bu her yerde böyle”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.