Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un UEFA’daki rakipleri belli oldu

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un UEFA’daki rakipleri belli oldu
A+
A-

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üçnumaralı turnuvası olan UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. ön eleme kura çekimi, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirildi.

Spor Toto Süper Lig’in 2’ncisi ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, 3’üncüsü Beşiktaş ve 4’üncüsü Adana Demirspor’un rakipleri de belli oldu.

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin 2.Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Dinamo Batum /Tirana eşleşmesinin galibiyle, Fenerbahçe ise La Fiorita – Zimbru eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor ise Cluj ile eşleşti.

 BEŞİKTAŞ’IN RAKİBİ

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Tirana-Dinamo Batumi eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda La Fiorita / Zimbru Chisinau eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ADANA DEMİRSPOR’UN RAKİBİ

Adana Demirspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Cluj oldu.

MAÇ TAKVİMLERİ 

Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk karşılaşmaları 27 Temmuz, rövanşları ise 3 Ağustos’ta yapılacak. Turnuvalarda 3. eleme turunun kurası 24 Temmuz, play-off’ların kurası ise 7 Ağustos’ta çekilecek.

UEFA AVRUPA LİGİ’NE TAKIM GÖNDEREMEDİK

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemesine gitmesinin ardından diğer takımlarımız UEFA Avrupa Ligi’ne değil, UEFA Konferans Ligi’ne gitme hakkı kazanmıştı. Ülke puanındaki gerilememiz nedeniye bu yıl UEFA Avrupa Ligi’ne takım gönderememiştik.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.