CHP’ye ‘Can Atalay’ direktifi: Açlık grevine girin!

CHP’ye ‘Can Atalay’ direktifi: Açlık grevine girin!
A+
A-

Hakkında bağımsız mahkemelerce verilmiş hüküm olmasına rağmen cezaevinden salıverilmesi istenen Can Atalay için FETÖ’nün önde gelen isimleri kamuoyu oluşturma çabasına girişirken, Pensilvanya’dan kumanda edilen firari örgüt mensupları siyasi taktiklere de başvuruyor.

EMNİYET SIZINTISINDAN CHP’YE TALİMAT GİBİ SÖZLER

FETÖ firarisi eski istihbaratçı polis müdürü Mesut Yılmaz, CHP’li vekillerin Can Atalay için açlık grevi başlatması gerektiği yönünde skandal sözler sarf etti.

FETÖ’nün yasa dışı dinleme davasında firari olarak aranan ve yurt dışına kaçan eski İstanbul Emniyeti İstihbarat Müdür Yardımcısı Mesut Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a çağrı yaparak, açlık grevi başlatılmasını istedi.

CHP’li Tezcan’ın, Can Atalay’ın milletvekili seçilmesine rağmen cezaevinden çıkarılmamasına ilişkin tepki mesajı üzerine CHP’ye parmak sallayan FETÖ firarisi Yılmaz, “Atalay ve Gezi için bir şey yapmak istiyorsanız son seçenek mecliste açlık grevine girin de konforlu alanınızdan çıkın!” dedi.

YEMİN ETMEMELİYDİNİZ, GREV BAŞLATIN!

FETÖ’cü Mesut Yılmaz, CHP’li Tezcan’a yönelik, “Etkili yöntem mi arıyorsun? 1.sini kaçırdınız yemin törenine çıkmayacak C.Atalay çıkana kadar yemin etmeyecektiniz. Mecliste Atalay çıkana kadar oturma eylemi yapın. Hodri meydan!” sözlerini sarf etti.

Kaynak: Haber7

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.