Fenerbahçe’nin yeni hocası belli oldu!

Fenerbahçe’nin yeni hocası belli oldu!
A+
A-

İzmir’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının ardından Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de yeni teknik adam arayışları son aşamaya geldi.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da teknik adam arayışlarını ilerletiyor. Kanarya’nın yeni teknik adamı büyük oranda belli oldu.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Ali Koç’un ‘camiayı bilen isim’ açıklaması sonrasında gözler İsmail Kartal’a çevrilirken sarı-lacivertli yönetimde bazı isimlerin İsmail Kartal ismine karşı olduğu öğrenildi.

Başkan Ali Koç’un ise özellikle taraftarlardan gelen tepkiler ve geçmiş yıllarda yaptığı bazı açıklamalar nedeniyle Abdullah Avcı’ya çok sıcak bakmadığı, halen kafasındaki ilk ismin İsmail Kartal olduğu ileri sürüldü.

Başkan Koç’un ise özellikle taraftarlardan gelen tepkiler ve geçmiş yıllarda yaptığı bazı açıklamalar nedeniyle Abdullah Avcı’ya çok sıcak bakmadığı, halen kafasındaki ilk ismin İsmail Kartal olduğu öğrenildi.

ABDULLAH AVCI YANIT BEKLİYOR

Sarı-lacivertli ekibin yönetimi daha sağlıklı bir karar vermek için teknik adam konusunda Kurban Bayramı bitimini bekleyecek. Bu süre boyunca bazı yöneticilerin Abdullah Avcı ismine karşı çıkacağı ileri sürülürken son olarak Trabzonspor’da görev alan başarılı teknik adamın Fenerbahçe’ye imza atmaya sıcak baktığı ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe yönetiminin vereceği kararı beklemeye geçti.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.