Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor

Galatasaray yılın transfer bombasını patlatıyor
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonundan bu yana ilk kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor. Devler Ligi’nde grupları kalmayı amaçlayan sarı-kırmızılı takım, dünyaca ünlü ismi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 88 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, taraftarlarına bayram hediyesi vermek için kolları sıvadı. Geçen sezon Icardi, Mertens, Dubois, Zaniola ve Torreira gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak Avrupa basının dikkatini çeken Galatasaray, bu yaz transfer döneminde de büyük oynayacak.

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman yıldızı Emre Can’ı gözüne kestirdi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galataaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, önceki akşam İstanbul’da bir otelde 29 yaşındaki yıldızla ve menajeriyle bir toplantı gerçekleştirdiği ve ikilinin büyük ölçüde anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Borussia Dortmund, Emre Can'ın Covid-19 Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı

İkilinin Kurban Bayramı’ndan sonra yeniden bir araya geleceği ve son detayları konuşacağı belirtildi. Emre Can ile prensipte el sıkışan sarı-kırmızılı ekip, Alman ekibi Borussia Dortmund’la da görüşmelere önümüzdeki günlerde başlayacak.

Geçen Dortmund formasını 38 maçta terleten yıldız orta saha oyuncusu takımına 3 gol 1 asistlik katkı sundu.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.