Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı

Trabzonspor 3 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı
A+
A-

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sponsorluk görüşmelerini yürütüyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen bordo-mavili ekip 3 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı.

Forma sponsoru Macron ile yollarını ayıran bordo-mavili ekip, yeni forma sponsorluğu için Joma Türkiye ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Trabzonspor, forma sponsorluğu için Joma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fırtına, anlaşma gereği yıllık 15 milyon TL kazanacak.

Trabzonspor tarafından KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ile As Spor Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Joma Türkiye) arasında forma sponsorluğu konusunda sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan sözleşmeye göre, Joma Türkiye, 2023/2024 – 2024/2025 ve 2025/2026 sezonlarını kapsayan üç sezon boyunca futbol A takımımızın giyeceği forma, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretecektir. Joma Türkiye sözleşme kapsamında, A takım ve altyapılarımızın tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak olup, üreteceği ürünler en yüksek sportif performans kriterlerine sahip olacaktır.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.