Fenerbahçe stadın ismini değiştiriyor

Fenerbahçe stadın ismini değiştiriyor
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, stat isminin değiştirilmesi konusunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyon. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe 2023-2024 sezonunda maçlarını Atatürk Stadı’nda oynayacak.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre 1907 Fenerbahçe Derneği’nin 30. kuruluş yıldönümü töreninde gündeme gelen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin adının Atatürk Stadı olması için yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

SARACOĞLU AİLESİNDEN ONAY GELDİ

Alınan bilgiye göre Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe camiasına Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’nun adını Atatürk Stadyumu olarak hediye etmek için aylardır uğraşan Başkan Ali Koç, önemli bir adım daha attı.

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Saracoğlu Ailesi ile yaptığı görüşmenin ardından onaylarını alarak projeyi netleştirdi. Başkan Koç daha önce yaptığı açıklamada “Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız” demişti.

Bu gelişmelerden sonra stadın yeni adı Fenerbahçe Atatürk Stadı Ülker Spor Kompleksi olacak. Başkan Ali Koç’un bu kararı önümüzdeki günlerde açıkladıktan sonra 29 Ekim itibariyle hayata geçmesi bekleniyor.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.