MHP’li Yıldız’dan sert açıklama

MHP’li Yıldız’dan sert açıklama
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız sosyal medya hesabından Millet İttifakı’nın parlamenter sisteme geçiş hesaplarının terk edildiğini konusunu değerlendirdi. Yıldız “Cumhurbaşkanı seçiminin uzak ara kazanacaklarını, dört yüzün üzerinde milletvekili çıkaracaklarını söyleyerek “çak baba” yaptılar. Seçimlerden sonra aynı tipler birbirine çakmadık laf bırakmadılar.” İfadelerini kullandı.


MHP’li Yıldız’ın açıklaması şöyle:

Seçim öncesi altılısının genel başkanından, yardımcılarına, danışmanlardan, araştırmacısına, fondaş gazetecisine kadar sümasyonlar, senaryolar, her birinin elinde hesap makinaları ile güçlendirilmiş parlementer sisteme dönülmesi için tek liste halinde seçime girmeleri gerektiğini hesapladılar her zeminde hararetle anlattılar.

Milliyetçi Hareket Partisinin açıklamalarını o dönemde ağızlarını doksan derece açarak şaşkın şaşkın izlediler. Meseleyi kavrayamadan zil takıp oynadılar.

Cumhurbaşkanı seçiminin uzak ara kazanacaklarını, dört yüzün üzerinde milletvekili çıkaracaklarını söyleyerek “çak baba” yaptılar. Seçimlerden sonra aynı tipler birbirine çakmadık laf bırakmadılar. güçlendirilmiş parlementer sistem dedikleri şeyi metruk bir yapıya terk ederek olay yerinden uzaklaştılar. Ne anlatıyorsunuz siz…… size kim inanır.?.

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.