Marmara için kritik uyarı!

Marmara için kritik uyarı!
A+
A-

Kavuran sıcaklıklar yerini yağmurlu havaya bırakmaya hazırlanıyor. Sıcaklıkların değişmeyeceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen, Marmara’da 2-4 Eylül arası yağmur yağacağını açıkladı.

Prof. Dr. Orhan Şen, Marmara’da 2-4 Eylül arası yağmur yağacağını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise günlük hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, yurdun güneybatı ve kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Ege’nin güneyi, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz’in yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurdun genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Diğer yandan Marmara, Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgar etkisini gösterecek.

EYLÜL 2-4 ARASI YAĞIŞ GÖZÜKÜYOR
Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Marmara ve Kuzey Ege de rüzgar poyrazdan kuvvetli. İç Ege, Ege’nin güneyi, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz yerel sağanak yağışlı. Sıcaklık değişmiyor. Yarın Akdeniz bölgesinde Salı günü Doğu Anadolu’da yağış var.

Marmara’da Eylül 2-4 arası yağış görünüyor. Bugün pazar İstanbul 31, İzmir öğlen yağmurlu 34, Antalya öğlen yağmurlu 31, Ankara 33 derece. Önümüzdeki hafta ortası sıcaklıklar 1-2 derece yükselir.”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.