Başakşehir’den Beşiktaş’a transfer çalımı!

Başakşehir’den Beşiktaş’a transfer çalımı!
A+
A-

Transfer çalışmalarını genç teknik adam Emre Belözoğlu yönetiminde sürdüren RAMS Başakşehir, sürpriz bir transfere imza atarak Beşiktaş’ın eski yıldızını kadrosuna kattı. Turuncu-lacivertli ekip, transferi resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Dimitrios Pelkas ve Krzysztof Piatek gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken RAMS Başakşehir, bu kez Beşiktaş’ın eski yıldızını kadrosuna kattığını duyurdu.

Bu sezon Süper Lig’de henüz galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, geçen yıl 4,9 milyon euro karşılığında Beşiktaş’tan İtalyan ekibi Torino’ya imza atan ancak performansı ile hayal kırıklığı yaratan ve daha sonrasında Sampdoria’ya kiralanan ancak burada da beklentilerin altında kalan 19 yaşındaki genç yıldız Emirhan İlkhan’ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada “Kulübümüz, son olarak İtalya ekiplerinden Torino FC’de forma giyen Emirhan İlkhan ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağladı.

Emirhan İlkhan’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Genç yıldızın Başakşehir’e transfer olması sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu. Pek çok taraftar Başakşehir’e imza atan genç yıldız için ‘yeteneğine ihanet etti’ yorumlarında bulundu.

NE OLMUŞTU?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen yıl Emirhan İlkhan’ı hedef alarak şunları söylemişti:

“Beşiktaş’ta kalmak istemeyene biz ‘Burada oynayacaksın’ diye ne yalvarırız, ne de başka bir tavır koyarız. Emirhan’a ‘Torino’dan ne veriyorlarsa aynısını verelim’ dedim ama ‘gitmek istiyorum, sadece menajerimle konuşun’ dedi. Emirhan’ın ailesi, Önder hocanın telefonlarını açmamış. Altyapı oyuncusuyken yıllarca görüşen aile, benimle de görüşmek istemedi”

Sizler için yazıyoruz
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.